به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صداوسيما، در حالی که آمار جرایم مرتبط با سلاح سرد رو به افزایش است، پلیس این کشور نمیتواند دو سوم از این جرایم را حل و مرتکبان آن را پیدا کند.
روزنامه ایندیپندنت چاپ انگلیس نوشت: پلیس نمیتواند ۶۳ درصد از جرایم مرتبط با سلاح سرد را که علیه افراد زیر ۲۵ سال رخ میدهد، حل و فصل کند. فقط امسال در لندن پایتخت انگلیس ۲۱ جوان به ضرب چاقو کشته شده اند -- و آمار جرایم مرتبط با سلاح سرد علیه قربانیان جوان در سرتاسر انگلیس و ولز در چهار سال گذشته ۶۹ درصد افزایش داشته است.
سیاستمداران و مددکاران، دولت را به ناتوانی در مقابله با افزایش آمار جرایم مرتبط با سلاحهای سرد متهم میکنند و درباره تاثیر "فاجعه بار" کاهش بودجه خدمات پلیس و نهادهای مرتبط با امور جوانان بر این قشر از جامعه هشدار میدهند.
آمار نشان میدهد تعداد کلی حوادث چاقوکشی علیه قربانیان زیر ۲۵ ساله از ۳۸۵۷ مورد در سالهای ۱۴-۲۰۱۳ به ۶۵۰۳ مورد از ابتدای سال ۲۰۱۸ تا انتهای ماه مارس همین سال، افزایش یافته است. تعداد کلی حوادث مرتبط با سلاح سرد که جوانان یک طرف آن بوده اند و پلیس هیچ اقدامی در خصوص آنها نکرده است در چهار سال گذشته از ۳۳ درصد به ۶۳ درصد افزایش یافته است.
آمار این جرایم که به تشکیل پرونده انجامید، به شدت کاهش یافته و نسبت مرتکبان جرایم که رسما به ارتکاب جرم متهم شدند از بیش از یک سوم (۳۵ درصد) به ۱۵ درصد کاهش یافت که این مسئله پرسشهایی را درباره علت حل و فصل نشدن تعداد روز افزونی از این جرایم به رغم افزایش آمار قربانی شدن جوانان در خشونتهای چاقوکشی مطرح کرده است.
وزراي دولت انگلیس فرهنگ تبهکاری مرتبط با قاچاق مواد مخدر و شبکههای اجتماعی را از عوامل موثر در این باره میدانند، اما پلیس خواستار بودجه بیشتر برای جبران اخراج هزاران مامور پلیس است و گروههای داوطلب خدمات اجتماعی نیز کاهش بودجه خدمات امور جوانان را محکوم کرده اند.
دیان ابوت، وزیر کشور سایه، به روزنامه ایندیپندنت گفت: افزایش جرایم چاقوکشی "برای جوامع ما فاجعه بار است". وی دولت را به ناتوانی در انجام وظیفه اولیه خود برای حفظ امنیت عمومی متهم کرد.
وی گفت: "با توجه به این که دولت از سال ۲۰۱۰ حدود ۲۱ هزار مأمور پلیس را اخراج کرده است، تعجبی ندارد که نیروهای اندک و پرمشغله پلیس توان مقابله با این معضل را نداشته باشند. "