برداشت میوه جم از ۲ هکتار ازباغهای هرمزگان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکزخلیج فارس، مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد نزدیک به پنچ تن میوه جم برداشت شود. مسعود گرگیج افزود: این درخت بصورت پراکنده در سه شهرستان بندرعباس، میناب و رودان کشت میشود. میوه درخت جم بیضی شکل، رنگ آن قرمز تیره، و هم اندازه زغال اخته و گیلاس است و مزه ترش و شیرین دارد. برداشت جم تا آخر تیرماه ادامه دارد. درخت جم، بومی کشورهای هند، سریلانکا، بنگلادش و اندونزی است و در نواحی ساحلی و گرمسیری دنیا کشت میشود. میوه جم سرشار از ویتامین آ، سی، سدیم، پتاسیم، کلسیم، فسفر، منگنز، روی و آهن است. پوست میوه جم موجب افزایش کارآیی دستگاه گوارش، کبد و تنظیم ضربان قلب میشود. سرکه جم به علت خوش رنگ و معطر بودن کاربرد فراوانی دارد. انبه، گواوا، گارم زنگی، چیکو، کنار و سه پیستان از دیگر میوههای گرمسیری در هرمزگان است.