بسته سلامت ؛
قارچهای پرورشی بی خطر است
قارچهای پرورشی در بسته بندیهای برچسب دار، هیچگونه خطری ندارد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، کارشناس ارشد صنایع غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، گفت: امروزه قارچهای خوراکی به صورت پرورشی و تحت نظارت کارشناسان خبره کشت داده شده و در بسته بندیهای برچسب دار در دسترس مردم قرار داده میشود.
آرش بهرامی با بیان اینکه قارچهای خوراکی به دو دسته قارچهای طبیعی که در طبیعت یافت میشوند و قارچهای پرورشی تقسیم میشوند، افزود: در محیطهای پرورش قارچهای خوراکی، برای کنترل بهداشت و جلوگیری از آلودگی مواردی مثل ضدعفونی کردن کفش ها، استفاده از دستکش یک بار مصرف، استفاده از روپوش، جلوگیری از رفت و آمد افراد متفرقه و جلوگیری از ورود حشرات به محیط کشت رعایت میشود.
وی ادامه داد: بهترین توصیه در این زمینه استفاده از قارچهای خوراکی بسته بندی شده موجود در بازار است؛ چرا که بذر این نوع قارچها شناخته شده و استریل بوده و از موسسات معتبر و تحت نظارت تهیه میشود، بنابراین هیچگونه خطری از لحاظ سمیت و بیماری زا بودن، مصرف کنندگان را تهدید نمی کند.
بهرامی یادآور شد: تشخیص و شناسایی قارچهای خوراکی از قارچهای غیرخوراکی و سمی در طبیعت بسیار دشوار است، به همین دلیل توصیه میشود که افراد از جمع آوری و مصرف قارچ -های وحشی در طبیعت خودداری کنند.
کارشناس ارشد صنایع غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، گفت: با توجه به ارزش تغذیه ای بالای قارچ های خوراکی، استفاده از این ماده غذایی با در نظر گرفتن نکات یاد شده را در سبد روزانه یا هفتگی فراموش نکنیم.