پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از خبرگزاري اسپوتنيک ؛ براساس تازه ترین یافته ها، هشت درصد انسان ها به دلایل ژنتیکی نمی توانند قهوه را هضم کنند.
بدیهی است که مواد غذایی و نوشیدنیها می توانند اثرات مثبت یا منفی بر سلامت انسان داشته باشند، آنا گوچارووا، پزشک متخصص تغذیه در مسکو در مورد فواید و مضرات قهوه گفت این نوشیدنی برای اکثر مردم یا مفید است یا بی اثر.
این متخصص تغذیه افزود این هشت درصد پس از نوشیدن قهوه احساس خوبی ندارند و دچار تهوع، تاکی کاردی (تند تپشی/ افزایش ضربان قلب) ، سردرد و سرگیجه می شوند.
وی در مورد مصرف همزمان قهوه و سیگار گفت ترکیب این دو با هم، ترانزیت روده ای را افزایش می دهد و در صورت مصرف بیش از حد می تواند موجب تهوع، دردهای شکمی و اسهال شود.
این پزشک همچنین یادآور شد که قهوه به لطف کافئینی که دارد، یک محرک بسیار عالی است. با این حال، اگر قهوه با الکل ترکیب شود، اثر آن معکوس می شود، به طوری که برخی از ما پس از نوشیدن چند فنجان قهوه بهتر می خوابیم.