به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، گروه رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام اعلام کرد: در این رتبه بندی ۱۸۲ دانشگاه و موسسه پژوهشی دولتی از لحاظ پژوهش، آموزش، وجهه بین المللی، تسهیلات - امکانات و فعالیتهای اجتماعی- اقتصادی و صنعتی مورد ارزیابی قرار گرفته اند.
بر اساس این رتبه بندی، دانشگاه تهران همچون سالهای گذشته رتبه اول را بین دانشگاههای جامع به خود اختصاص داده است و دانشگاههای تربیت مدرس، شیراز، فردوسی مشهد، تبریز، شهید بهشتی، اصفهان، تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، کاشان و بوعلی سینا به ترتیب در جایگاههای دوم تا دهم جدول قرارگرفته اند.
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران به عنوان برترین دانشگاه پزشکی کشور انتخاب شد و دانشگاههای علوم پزشکی شهید بهشتی، مشهد، شیراز، تبریز، اصفهان، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دانشگاه علوم پزشکی ایران، دانشگاه علوم پزشکی مازندران و علوم پزشکی کرمان در جمع ۱۰ دانشگاه برتر علوم پزشکی کشور قرار گرفته اند.
گروه رتبه بندی ISC اعلام کرد: در این رتبه بندی دانشگاههای صنعتی امیرکبیر، شریف و علم و صنعت توانستند به ترتیب جزو سه دانشگاه برتر صنعتی کشور قرار گیرند و دانشگاههای صنعتی اصفهان و دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی نیز رتبههای چهارم و پنجم جدول را کسب کنند .
در رتبه بندی ۲۶ پژوهشگاه و موسسه پژوهشی کشور، پژوهشگاه دانشهای بنیادی رتبه نخست فهرست را از آن خود کرد و پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، پژوهشگاه رویان، پژوهشگاه مواد و انرژی و پژوهشگاه صنعت نفت به ترتیب رتبههای دوم تا پنجم جدول را به خود اختصاص دادند.
در بین دانشگاههای هنر در رتبه بندی ISC، دانشگاه هنر اسلامی تبریز، اصفهان، تهران و شیراز به ترتیب چهار دانشگاه برتر هنر در رتبه بندی سال ۱۳۹۵-۹۶ هستند.
در رتبه بندی سال ۱۳۹۵-۹۶ علاوه بر انتشار امتیازات کل و رتبه هر دانشگاه، امتیازات دانشگاهها و موسسات در پنج معیار پژوهش، آموزش، وجهه بین المللی، تسهیلات و نهایتا در معیار فعالیتهای اجتماعی- اقتصادی بر روی وبگاه جدید گروه رتبه بندی به نشانی ur.isc.gov.ir نمایش داده شده است.