افزایش مصرف ماهی در قزوین
میانگین مصرف ماهی در استان قزوین ۲۰۰ گرم افزایش یافته است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین، مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت:میانگین مصرف ماهی در استان سالیانه از ۶.۳ کیلوگرم در سالهای قبل،
طی پارسال و امسال به ۶.۵ کیلوگرم رسیده است با این وجود هنوز فاصله زیادی تا رسیدن به میانگین کشوری داریم.
به گفته ایرج رحمانی، میانگین مصرف ماهی در کشور به ازای هر فرد در سال حدود ۱۰ کیلوگرم است.
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی قزوین به میزان تولید ماهیان خوراکی در قزوین اشاره کرد و گفت: پارسال سه هزار و ۹۶۴ تن ماهی در استان شد که این میزان بیانگر عملکرد ۱۱۵ درصدی تولید شیلات و آبزیان در قزوین بود.
به گفته رحمانی، سال جاری نیز برای تولید سه هزار و ۳۸۵ تن انواع ماهیان گرمابی و سردابی در استان برنامه ریزی شده است.
استان قزوین دارای ۲۸۷ واحد پرورش ماهیان خوراکی است.