با راي قاطع کشورهاي عضو مجمع عمومی سازمان ملل؛
شکست آمریکا و رژیم صهیونیستی در مجمع عمومی
با ۱۲۰ رای موافق و تنها هشت رای مخالف، قطعنامه حمایت از فلسطین تصویب شد.
به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صداوسيما از نيويورک؛ مجمع عمومی سازمان ملل با اکثریت قوی 120 رأی موافق، 8 رأی مخالف و 45 رأی ممتنع به قطعنامه ای در محکومیت اسرائیل به علت کشتن فلسطینیان در غزه رای داد.
آمریکا و رژیم صهیونیستی در مجمع عمومی سازمان ملل شکست سنگینی خوردند. با 120 رای موافق و تنها هشت رای مخالف قطعنامه حمایت از فلسطین تصویب شد. همچنین تلاشهای آمریکا و رژیم صهیونیستی برای محکومیت حماس در قالب ضمیمه قطعنامه به شکستی سنگین انجامید.
مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطعنامه پیشنهادی آمریکا را که گروه های مقاومت فلسطین را به علت شلیک موشک به سوی سرزمین های اشغالی محکوم می کرد، تصویب نکرد.
نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل به تصویب نشدن این قطعنامه اعتراض کرد و جلسه مجمع عمومی برای مشورت های بیشتر متوقف شد. اعضای مجمع عمومی به پیش نویس پیشنهادی آمریکا 62 رای موافق، 48 رای مخالف و 42 رای ممتنع دادند و این پیش نویس اکثریت آراء را کسب نکرد.
جامعه بین المللی باید در حمایت از ملت فلسطین استوار باشد
معاون نماینده دائم ایران در سازمان ملل پس از رای گیری درباره قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل در محکومیت رژیم صهیونیستی به علت توسل افراطی به زور در نوار غزه گفت: به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران به این قطعنامه رای مثبت داده ام زیرا جامعه ی بین المللی بایستی در پشتیبانی از حقوق ملت فلسطین محکم و استوار بایستد و همه جنایت ها و وحشیگریهای ارتش اسرائیل را به شدت محکوم کند.
اسحاق آل حبیب که در نشست مجمع عمومی در مقر سازمان ملل در نیویورک سخن می گفت، با اشاره به کشتار بیش از یکصد غیرنظامی فلسطینی و زخمی کردن بیش از هزار نفر دیگر در نوار غزه به دست نظامیان اسرائیلی گفت: "جامعه بین المللی باید همه وحشیگری های ارتش اسرائیل را ضد ملت فلسطین که در تازه ترین مورد آن در نوار غزه بیش یکصد غیرنظامی فلسطینی شهید و افزون بر هزار نفر دیگر زخمی شده اند به شدت محکوم کند."
آل حبیب افزود: در میان شهدای فلسطینی، رزان النجار، کمک پرستار 21 ساله فلسطینی بود که روپوش پزشکی کاملا متمایز و مشخص بر تن داشت و نشان می داد او از کارکنان گروه های پزشکی است. هیچ کس هیچ کجا و در هیچ شرایطی اجازه ندارد پزشک یا پرستاری را که دارد به زخمی ها کمک رسانی می کند، هدف قرار بدهد. این جنایت جنگی و جنایت ضد بشریت است. این اقدام با همه قوانین، عرف و اصول و مقررات قانون بشر دوستانه بین المللی در تناقض قرار دارد. چنین اقدامی نقض آشکار اصول اخلاقی و انسانی نیز به شمار می آید. جامعه بین المللی باید این جنایت وحشیانه را با شدیدترین لحن محکوم کند و محافظت بین المللی از فلسطینی ها را تضمین نماید. رژیم اشغالگر اسرائیل در کانون همه بحران ها و درگیری ها در خاورمیانه و فراتر از آن قرار دارد. برای چاره اندیشی و تدبیر این وضع بیش از این نباید به رژیم اشغالگر اجازه داد همه این جنایات را مرتکب شود و از مصونیت کامل هم برخوردار باشد. این رژیم را باید وادر کرد به همه تعهداتی که دارد، پایبند بماند.
وي ادامه داد: محاصره نوار غزه که این باریکه را به بزرگترین و بدترین زندان در دنیا بدل کرده است، باید برداشته شود. اشغال همه سرزمین های اشغالی باید پایان یابد و بایستی از فلسطینی ها حمایت کرد تا کشور مستقل خود را به پایتختی قدس شریف برپا کنند. نشست امروز ما در حقیقت نشان دهنده پشتیبانی دراز مدت و تثبیت شده جامعه بین المللی از تحقق کامل حقوق مردم فلسطین است. آمریکا با پیشنهاد پاراگرافی جدید برای گنجانده شدن در این قطعنامه بار دیگر نشان داد هنگامی که پای رژیم اسرائیل در میان باشد واشنگتن نه تنها به قوانین بین الملل بلکه به اصول اخلاقی و انسانی هم پایبند نبوده و نیست. واشنگتن بار دیگر ثابت کرد تنها و تنها به اسرائیل و به پشتیبانی بی قید و شرط از اقدام های رژیم پایبندی دارد. در پایان می خواهم رسمی اعلام کنم که حمایت ما از این قطعنامه بدون جانبداری و تعصب نسبت به موضع دیرپای و همیشگی ایران در زمینه ی مسائل مربوط به موضوع فلسطین اتفاق می افتد.