پخش زنده
امروز: -
امسال از سطح سه هزار و 700 هکتار از باغات سیستان و بلوچستان 20هزار تن انگور برداشت و روانه بازار مصرف شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان ، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از این سه هزار و 700 هکتار باغ های سیستان و بلوچستان ، سه هزار هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.
شهرکی افزود: 85 درصد انگور تولیدی در سیستان و بلوچستان از نوع یاقوتی و بقیه شامل انواع فخری، لعل، امیری، سنگک، غلامی، چشم گاوی، قندهاری و حاجی عباسی است.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته 30 هزار تن انگور در سیستان و بلوچستان برداشت شده است افزود : به دلیل خشکسالی و تغییرات اقلیمی امسال شاهد کاهش تولید این محصول بودیم.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: برداشت انگور در این استان از اواخر اردیبهشت آغاز و تا پایان خرداد ماه ادامه داشت.
شهرکی سطح زیر کشت انگور در منطقه سیستان را دو هزار هکتار ذکر کرد و افزود : امسال نیز مردم این منطقه باتوجه به خشکسالی شدید توانسته اند با استفاده از اب چاهکها همچنان در جایگاه اول کشت و برداشت انگور در استان قرار داشته باشند .
وی افزود : بعد از شهرهای شمال سیستان و بلوچستان عمده تولید انگور در این استان در شهرستانهای میرجاوه و خاش است.
وی افزود : در حال حاضر علاوه بر این شهرستانها، در ایرانشهر ، قصرقند ، سراوان و زاهدان نیز کشاورزان کشت انگور دارند.
اردشیر شهرکی گفت: انگور یاقوتی زودرس ترین نوع انگور در سطح کشور محسوب می شود وسازگاری با شرایط سخت محیطی دارد به همین دلیل در استان های دیگر از جمله فارس نیز تولید آن آغاز شده است.