پخش زنده
امروز: -
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری یزد با تأکید بر لزوم حمایت از صنعت اشتغالزای نساجی برحرکت این صنعت از تولید سنتی به دانش بنیان تاکید کرد.
علی زینی وند در پنجمین جلسه ستاد راهبری و مدیریت اقتصادمقاومتی استان که با محور بررسی مشکلات و چالش های صنعت نساجی برگزار شد، گفت: این صنعت قدمت و سابقه طولانی در یزد دارد و باید بر مبنای همین امر و با هدف تثبیت و تقویت آن تصمیم گرفته شود.
وی افزود: با توجه به اینکه نساجی، صنعتی کم آبخواه، سازگار با محیط زیست و بومی است باید با کمک دانشگاه یزد و ایجاد هسته فکری ، محصولات جدید را تولید و عرضه کرد.
معاون استاندار یزد تصریح کرد: با دسته بندی و اولویت دادن به مشکلات اصلی می توان، موانع استانی را بویژه در ایجاد موزه، نمایشگاه و دانشکده نساجی در یزد از سر راه برداشت.
زینی وند تأکید کرد: میراث فرهنگی و شهرداری یزد باید به صورت جدی برای ایجاد نمایشگاه و موزه نساجی وارد میدان شوند و هزینه کنند.
این مسئول با تأکید بر لزوم مبارزه با قاچاق کالا اظهار کرد: باید با کالاهای قاچاق و نیمه قاچاق که مشابه آن در استان تولید می شود بیرحمانه برخورد شود و به هیچ وجه نباید برای متخلفان تخفیف قائل شد.
وی بر لزوم تعیین تکلیف ناحیه صنعتی مریم آباد و پیگیری اجرای طرح از سوی بخش خصوصی، اولویت به واحدهای موفق نساجی در دریافت تسهیلات فنی و اعتباری و ورود تولیدکنندگان برای دریافت وام رونق تولید و اشتغال فراگیر در صورت داشتن شرایط تأکید کرد.
هم اکنون یکهزار و 942واحد نساجی در استان فعال است که حدود 22هزار نفر در آنها مشغول کار هستند.
25درصد سهم اشتغال استان یزد مربوط به این صنعت است و 100درصد روفرشی و ترمه و 80درصد رومبلی ایران در این استان تولید می شود.