پخش زنده
امروز: -
برنامه جامع امور بینالملل سازمان امور سینمایی کشور از سوی شورای عالی بینالملل سینمای ایران اعلام شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، شورای عالی بینالملل سینمای ایران سرفصل فعالیتهای خود در بخشهای مختلف امور سینمایی را به منظور افزایش سهم ایران در بازار جهانی مبادلات محصولات سمعی و بصری به سطح درخور در ۲۲ بند اعلام کرد.
سرفصل این برنامهها به این شرح است:
*برگزاری جشنواره جهانی فیلم فجر و سایر جشنوارههای لازم فیلمهای بلند و کوتاه به سبک و سیاق دو جشنواره سی و چهارم و سی و پنجم و با تشکیل دبیرخانه دائمی در سطح استانداردهای جهانی
*تدوین شیوههای حمایت از تولیدات مشترک و تشکیل کمیتههای بررسی لازم همراه با تخصیص بودجه از پرورش ایده تا ساخت فیلم، با افق ترویج نهضت تولید محتوی
*حمایت از حضور هدفمند در جشنوارههای معتبر، اعم از جشنوارههای شاخص جهانی و جشنوارههای منطقهای به منظور معرفی سینمای ایران و یافتن بازارهای جدید و متنوع برای محصولات سینمایی و سمعی و بصری
*توسعه روابط بین جشنوارهای در جشنوارههای داخلی و خارجی.
*تبدیل ایران به هاب منطقهای برای تسهیل خرید و فروش فیلمهای ایرانی و غیر ایرانی برای خریداران غیر ایرانی.
*حمایت از بخش خصوصی برای ایجاد شبکه اکران جهانی نمایش جهت ایجاد ذائقه تماشاچیان غیرایرانی به دیدن فیلمهای ایرانی با ایجاد سئانسهای ثابت نمایش در شهرهای مختلف جهان.
*شناسایی و ساماندهی ایرانیان مقیم خارج از کشور برای همکاری در مبادلات جشنوارهای و تجاری سینما.
*حمایت از آمادهسازی و بازاریابی فیلمهای ایرانی برای نمایش در شبکههای تلویزیونی جهانی و صیانت از حقوق پدیدآورندگان آثار.
*حمایت از آمادهسازی و بازاریابی فیلمهای ایرانی برای نمایش در خطوط هوایی، کشتیرانی و نظایر آن و صیانت از حقوق پدیدآورندگان آثار.
*برنامههای آموزشی بینالمللی آکادمیک میان مدت و کوتاه مدت برای تربیت کادرهای جدید.
*حمایت از حضور توزیعکنندگان فیلمهای ایرانی در بازارهای جهانی.
*حمایت از راهاندازی شرکتهای جدید ایرانی برای فعالیت درحوزه بینالملل و تربیت کادرهای جوان برای فعالیتهای بینالمللی سینما در حوزه نمایش و فروش فیلم در بخش خصوصی.
*حمایت از موسسات ایرانی که به معرفی و بازاریابی پتانسیلهای خدمات تولیدی و سایر امکانات فیلمسازی کشور (مانند معرفی لوکیشنهای طبیعی) برای جذب تولیدات خارجی و مشترک به ایران اقدام میکنند.
*ارتباط با آرشیوها و کتابخانههای جهان برای قراردادن فیلمهای ایرانی در سبد فیلمهای موجود.
*حمایت حقوقی و ارائه خدمات حقوق بینالملل توسط کارشناسان به ایرانیان فعال در حوزه بینالملل و غیر ایرانیان علاقمند به فعالیت در ایران.
*راهاندازی و یا حمایت از راهاندازی پایگاههای اینترنتی خدمات پشتیبانی از سینمای ملی، مانند خبرگزاری سینمایی، بانک اطلاعات سینمای کشور با هدف گذاری خارج از کشور.
*راهاندازی و یا حمایت از راهاندازی پایگاههای اینترنتی خدمات بازاریابی سینمای ملی و منطقهای با راهاندازی پایگاههای اطلاعاتی.
*راهاندازی مرکز ملی آپلود و دانلود فیلم در داخل کشور برای استفاده شاغلین رسمی این حرفه.
*کمک به افزایش همکاریهای جهانی صنفی بین سینماگران ایرانی و اتحادیهها و اصناف غیرایرانی.
*اکران عمومی هدفمند فیلمهای خارجی در داخل به منظور ارتقای سطح سلیقه سینمایی مردم) در جهت تقویت سایر سیاستهای سازمان.
*برنامهریزی برای استفاده از ظرفیت ایجاد باشگاه به عنوان مخاطبین خاص سینما فیلمهای خارجی به منظور توسعه مخاطبین و ایجاد ذائقه جدید برای فیلمهای فرهنگی و تجاری داخلی و خارجی.
*تعریف گردشگری فرهنگی با تکیه بر گردشگری سینمایی برای گردشگران داخلی و خارجی.
مهندس محمد مهدی حیدریان رئیس سازمان سینمایی، چندی پیش طی احکامی امیر اسفندیاری، ایرج تقیپور، نادر طالبزاده و سیدرضا میرکریمی را به عنوان اعضای حقیقی و علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی، مهدی یزدانی مدیرعامل موسسه رسانههای تصویری، سید محمد مهدی طباطبایینژاد مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، سید صادق موسوی مدیرعامل انجمن سینمای جوان و رائد فریدزاده معاون امور بینالملل بنیاد سینمایی فارابی را به عنوان اعضای حقوقی شورای عالی بینالملل سینمای ایران منصوب کرده بود.
همچنین در احکام دیگری نیز علیرضا تابش به عنوان نائب رئیس و رائد فریدزاده به عنوان دبیر شورای عالی بین الملل سینمای ایران منصوب شدهاند.