پخش زنده
امروز: -
دونالد ترامپ رئيس جمهور آمريکا و کيم جونگ اون رئيس کره شمالي سندي امضا کردند که محتواي آن افشا نشده است .
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما ؛ دونالد ترامپ رئيس جمهور آمريکا با کيم جونگ اون رئيس کره شمالي ديدار کرد.
این دیدار در جایی غیر از خاک آمریکا و در کشور سنگاپور انجام می شود و رئیس جمهور آمریکا از دیدار با رهبر کره شمالی ابراز خرسندی کرده است.
ترامپ و اون سندی امضا کردند که محتوای آن افشا نشده است
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و کیم جونگ اون رئیس کره شمالی در حال امضای سندی هستند که محتوای آن افشا نشده است.
ایجاد محدودیت برای خبرنگاران
کاخ سفید دسترسی خبرنگاران را به بخش هایی از اجلاس روز سه شنبه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با کیم جونگ اون رهبر کره شمالی به رغم اتخاذ ترتیبات لازم برای اطمینان از اطلاع عموم از لحظات مهم از جمله نخستین نشست تاریخی با یکی از رهبران کره شمالی ، محدود کرد.
بر اساس شرایط مورد توافق کاخ سفید و نهادهای رسانه ای آمریکا قرار شد گروه کاملی از خبرنگاران در تمامی لحظات دونالد ترامپ را همراهی کنند و اجازه دسترسی و حضور نمایندگان رسانه ها در همه نشست ها حتی با وجود فضای محدود، داده شد، اما به دنبال آغاز نشست رو در رو ترامپ با کیم جونگ اون شماری از نمایندگان رسانه ای اجازه حضور نیافتند.
لورن استون مدیر روابط رسانه ای آسوشیتدپرس در این خصوص گفت تصمیم مربوط به محدودیت دسترسی رسانه ها در اجلاس سنگاپور مشکلاتی را برای آسوشیتدپرس ایجاد کرده است. این تصمیم به زیان مردمی است که سزاوار دریافت اطلاعات و گزارش های خبری کامل و دقیق درباره نشست رئیس جمهور کشورشان هستند.
کاخ سفید هنوز درباره این که چرا گروه کامل نمایندگان رسانه ای اجازه پوشش خبری این وقایع را نداشتند، پاسخی نداده است.
ترامپ:همکاری می کنیم
تصاويري از ديدار دونالد ترامپ با کيم جونگ اون
مذاکرات پشت درهای بسته
نخستین دیدار رئیس جمهور آمریکا و رهبر کره شمالی در سنگاپور پایان یافت و این مذاکرات در پشت درهای بسته ادامه دارد . همچنین وزیران امور خارجه آمریکا و کره شمالی نیز به نشست سران دو کشور ملحق شدند.
دیدار ترامپ و کیم جونگ اون در حالی برگزار می شود که پیشتر دولت آمریکا اعلام کرده بود هرگز کره شمالی دارای سلاح هسته ای را نخواهد پذیرفت .
ذوق زدگی ترامپ
ديدار دونالد ترامپ و رهبر کره شمالي پس از ششمین و قوی ترین آزمایش هسته ای کره شمالی در تاریخ سوم سپتامبر انجام شده است. کره شمالی در آن تاريخ با آزمايش بمب هیدروژنی که پنجاه کيلو تن قدرت داشت آمريکا را به چالش کشيد.
وزارت امور خارجه کره شمالی در بیانیه اي اعلام کرده بود :« اگر آمریکا می خواهد در امان بماند باید سیاست خصمانه خود را در قبال کره شمالی کنار بگذارد و همزیستی با کشوری را بیاموزد که از تسلیحات هسته ای برخوردار است. آمریکا همچنین باید این خیال واهی را کنار بگذارد که کشور ما از تسلیحات هسته ای خود دست بکشد چرا که ما این تسلیحات را با سختی فراوان به دست آورده ایم.»
همچنين کره شمالی 29 نوامبر اعلام کرده بود یک فروند موشک بالستیک قاره پیما جدید را با موفقیت آزمایش کرده است که می تواند خاک آمریکا را هدف قرار دهد.تحلیلگران بر این باورند به دلیل این آزمایش موشکی کره شمالی که پنتاگون هم از آن ابراز نگرانی کرده بود مقام های آمریکا سردرگم شده اند.
استیو منوچین وزیر خزانه داری آمریکا روز یکشنبه گفت شرط دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور برای دیدار با کیم جونگ اون رهبر کره شمالی این است که این کشور هیچ آزمایش هسته ای یا موشکی انجام ندهد.
منوچین در گفتگو با شبکه ان بی سی گفته بود رئیس جمهور آمریکا تصریح کرده است که شرط برگزاری دیدار با رهبر کره شمالي آن است که اين کشور هیچ آزمایش هسته ای و هیچ آزمایش موشکی انجام ندهد.
وزیر خارجه آمریکا مایک پمپئو نیز در جلسه سنا اعلام کرده بود واشنگتن به دنبال برچیدن کامل سامانه های تسلیحاتی کره شمالی و توانمندی تولید سلاح هسته ای همراه آن و همه عناصر منتهی به این توانمندی است؛ توانمندی شکافت، که در مقطعی می تواند به ساخت سلاح اتمی منجر شود.
ترامپ در کنفرانس مطبوعاتی پس از دیدار با کیم جونگ اون به پرسش های خبرنگاران پاسخ داد.