پخش زنده
امروز: -
دامپزشکی استان قزوین با توجه به شروع فصل گرم سال و احتمال افزایش برخی بیماری ها از مردم خواست در هنگام خرید گوشت قرمز به چند نکته توجه کنند.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما مرکز قزوین، دامپزشکی با توجه به احتمال افزایش بیماری هایی چون تب کریمه -کنگو و افزایش فسادپذیری محصولات پروتئینی اعلام کرد : گوشت قرمز باید دارای مُهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد و بوی غیر طبیعی مانند بوی ترشیدگی یا تعفن از لاشه حس نشود.
دامپزشکی تاکید کرد : تاریخ انقضای گوشت گاو و گوساله حداکثر 5 روز ، گوسفند حداکثر 3 روز و آلایش دامی همچون جگر ، دل و قلوه حداکثر 2 روز بعد از خروج از کشتارگاه است.
دامپزشکی همچنین اعلام کرد : سطح ظاهری لاشه باید بدون تورم ، خون مردگی ، تغییر رنگ و خراش و همچنین سطح گوشت و عضلات باید سفت و دارای قوام خاص و نباید نرم و لزج یا خشک و چروکیده باشد.
دامپزشکی درباره گوشت های بسته بندی هم به مردم توصیه کرد : در هنگام خرید علاوه بر رعایت موارد فوق به مشخصات شرکت بسته بندی از جمله شماره پروانه بهداشتی سازمان دامپزشکی توجه کنند.