به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر کل بیمه سلامت استان فارس گفت: فارس دومین استان کشور به لحاظ میزان جمعیت بیمه شده روستایی است که در این زمینه توانسته است نظام ارجاع و پزشک خانواده را بصورت موفق پیاده سازی و اجرا کند.
صابر فرخی با اشاره به جمعیت ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفری بیمه شده استان، اظهار داشت: از این تعداد یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از جمعیت بیمه شده این اداره کل را صندوق روستاییان و عشایر تشکیل میدهد.
وی افزود: این آمار نشان میدهد عمده جمعیت بیمه شدگان در استان فارس، تحت پوشش صندوق روستاییان و عشایر است که با توجه به نظام پرداخت سرانه ای، پذیرش بیماران را در مراکز و موسسات درمانی طرف قرارداد از طریق نظام ارجاع و پزشک خانواده بر عهده دارند.
مدیر کل بیمه سلامت فارس گفت : هزینه بهداشت و درمان سطح یک در صندوق روستایی به صورت سرانهای در اختیار دانشگاههای علوم پزشکی استان قرار میگیرد تا روستاییان بتوانند با مراجعه به مراکز درمانی طرف قرارداد خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنند.
فرخی در خصوص پرداخت از جیب بیمه شدگان متذکر شد: در سطح یک، دریافت تمامی خدمات درمانی برای روستائیان رایگان است و درصورت مراجعه به مراکز درمانی طرف قرارداد خصوصی مانند آزمایشگاه، فیزیوتراپی، پزشک متخصص و دارو پرداختی بیمه شدگان با فرانشیز ۳۰ درصد صورت پذیرد به نحوی که هر روستایی تنها ۳۰ درصد هزینه را پرداخت کرده و مابقی را سازمان بیمه سلامت ایران متقبل میشود.
وی با اشاره به نیاز به بستری بیمه شدگان روستایی اعلام کرد: بیمه شده در صورت نیاز به بستری شدن با مراجعه به بخش دولتی تنها ۵ درصد هزینه را پرداخت خواهد کرد.
مدیر کل بیمه سلامت فارس گفت: ۵۰ بیمارستان دولتی و ۲۶۵ مرکز خدمات بهداشتی-درمانی در سطح استان فارس وجود دارد که در حال ارایه خدمات به بیمه شدگان هستند.
این مقام مسئول یادآور شد: روستائیان برای اخذ دفترچه بیمه نیاز به تکمیل فرم صدور اولیه دارند که با تایید مرکز بهداشت محل سکونت آنها صورت میپذیرد؛ این اداره کل با ۹۰ دفتر پیشخوان در سطح استان قرارداد همکاری دارد که این دفاتر تمامی عملیات بیمه گری از قبیل: صدور، تمدید، تعویض و المثنی دفاتر درمانی بیمه شدگان را انجام میدهند.