پخش زنده
امروز: -
مصرف برق در دستگاههای دولتی سیستان و بلوچستان 17.4 درصد افزایش داشته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، آیت الله سلیمانی نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان در جلسه شورای اداری استان گفت: توهم ناامنی استان با واقعیت سازگاری ندارد و باتوجه به رسیدن گاز به استان و مرکز استان، نیاز به احداث چندین پتروشیمی برای فرآورده های گازی داریم.
آیت الله عباسعلی سلیمانی افزود: در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب ستاد اطلاع رسانی خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی به مردم باید در تمام دستگاههای دولتی این استان تشکیل شود.
وی با اشاره به ضرورت ارتباط دستگاه های اجرایی با مردم گفت: دستگاه های اجرایی باید با شفاف سازی مطالبات مردم را پیگیری کنند و واقعیت ها را به مردم انتقال دهند.
محبی استاندار سیستان وبلوچستان نیز در این جلسه با بیان اینکه استان از طرف دولت مشکل تخصیص اعتبار ندارد، گفت: بخش خصوصی کمتر در این استان سرمایه گذاری دارد.
وی با تاکید بر اینکه دستگاههای دولتی باید مشوق های لازم برای حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی در سیستان و بلوچستان را فراهم کنند گفت:باید طرح هایی به عنوان پایلوت در این استان انجام شود تا سرمایه گذاران بخش خصوصی رقبت سرمایه گذاری را پیدا کنند.
مدیرعامل توزیع برق سیستان و بلوچستان هم در جلسه شورای اداری با اشاره به افزایش 31 درصدی مشترکین شرکت برق از سال 90 تا 96 گفت: میانگین مصرف برق در ساعات پیک مصرف در سال گذشته هزار و 470 مگابایت بود که امسال دو روز پیش از این میزان رد شده و به هزار و 490 مگابایت رسیده است و لازم است تا صرفه جویی شود
رخشانی مهر افزود در صورت تداوم این روند اداره برق مجبور به اعمال خاموشی در استان خواهد شد .
وی ساعات پیک مصرف را 13 الی 15ظهر و 18 الی 22 شب ذکر کرد و گفت: مردم و ادارات باید در مصرف برق در این ساعات کنترل بیشتری داشته باشند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق سیستان و بلوچستان گفت: 20 درصد مصرف برق در تابستان توسط دستگاههای دولتی این استان در ساعات 13 الی 15 انجام می شود.
وی بیان کرد: مردم تنها پنج درصد رشد مصرف در تابستان دارند اما دستگاههای دولتی 17.4 درصد مصرف برق آنها در این مدت افزایش یافته است.
وی گفت: دستگاههای دولتی بر اساس تصویب هیات وزیران باید موظف شوند 10 درصد میزان برق مصرفی آنها نسبت به سال گذشته کاهش پیدا کند.
پیری فرماندار هیرمند هم در جلسه شورای اداری با بیان مشکل کم آبی شهرستان هیرمند و پایان نیافتن طرح انتقال آب از زهک به هیرمند، گفت: خط دوم انتقال آب از زهک به شهرستان هیرمند که از سال 1394 آغاز شده نیمه تمام رها شده است و تنها 40 کیلومتر از این خط اجرا شده آن هم در چند نقطه قطع است و به طور کامل تکمیل نیست.
وی تصریح کرد: اداره منابع طبیعی و افرادی که خط لوله انتقال آب از درون زمین های کشاورزی آنان می گذرد در شهرستان زهک از اجرای این خط جلوگیری می کنند که توانستیم رضایت کشاورزان را جلب کنیم.
فرماندار هیرمند با تاکید بر اینکه آب هزار حلقه چاه در این شهرستان به دلیل قطع آورد رودخانه هیرمند خشک و یا شور شده است افزود : در این شهرستان علاوه بر مردم ، دام و طیور نیز وابسته به تنها خط انتقال آب از چاه نیمه هستند و نیاز است تا خط انتقال دوم هر چه سریعتر تکمیل شود.
وی ادامه داد: مخزن پنج هزار متر مکعبی در شهر دوستمحمد هیرمند نیز با 90 درصد پیشرفت فیزیکی نیمه تمام رها شده است که باید هر چه سریعتر تکمیل شود.
ریگی مدیر عامل شرکت آب و فاضلات روستایی استان نیز ، در خصوص طرح انتقال آب از زهک به هیرمند گفت : این طرح به دلیل کارشکنی مالکین مردمی منجر به فسخ قرارداد از طرف پیمانکار شده است، که امسال دوباره برای ادامه کار این طرح به مناقصه گذاشته شده است.
همچنین کرد معاون عمرانی استانداری استان در نشست خبری با اصحاب رسانه با موضوع خشکسالی استان، گفت: با مدیریتی که در این زمینه انجام شده است ، تا پایان امسال و 6 ماهه اول سال آینده در این استان آب داریم اما باید در مصرف آب صرفه جویی شود .
وی گفت: امسال تنها 27 میلی متر بارندگی در این استان داشتیم که این امر مشکلاتی را در حوزه آب به وجود می آورد.
باقر کرد با تاکید بر اینکه ذخیره آب در پشت سدهای سیستان و بلوچستان امسال نسبت به مدت مشابه پارسال 40 درصد کاهش یافته است افزود: در حال حاضر هزار و 967 میلیون متر مکعب آب در پشت هفت سد مخزنی سیستان و بلوچستان ذخیره است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: اولویت ما تامین آب شرب مورد نیاز مردم است و برنامه تامین آب بخش کشاورزی نیز بر مبنای شیوه های مدرن و توسعه یافته و بدون هدررفت در دست مطالعه و اجرا است.
وی گفت: از رسانه ها به ویژه رسانه ملی خواستاریم همراه با مسئولان به صورت منسجم و هماهنگ برای فرهنگ سازی مصرف بهینه اب و برق تلاش کنند.
سرپرست معاونت سیاسی اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: با کاهش بارندگی ها شاهد افزایش پدیده حاشیه نشینی در این استان هستیم.
محمد هادی مرعشی اظهار داشت: وزارت کشور برای حل این مشکل مراکز تسهیل گری را فعال کرده که 3 مرکز در چابهار و 7 مرکز در زاهدان راه اندازی خواهد شد.
جعفری مدیر عامل آب منطقه ای استان هم به کاهش 66 درصدی میزان بارش های استان و کاهش 37 درصدی میزان آب چاه نیمه ها، اشاره و به صرفه جویی در مصرف اب تاکید کرد