سوژه های تلنگری یزد در ماه عسل
سه سوژه گزارش تلنگر صدا و سیمای یزد امشب و فرداشب موضوع برنامه پرمخاطب ماه عسل را تشکیل می دهند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد ،
کاظم دهقانی اشکذری تهیه کننده و گزارشگر تلنگر گفت سوژه های گزارش های تلنگر "شهربانو و هانیه" و "فرزندخوانده" امشب مهمان برنامه ماه عسل شبکه سه هستند. داستان گزارش شهربانو و هانیه در خصوص دختری به نام هانیه است که از پیرزنی به نام شهربانو نگهداری می کند و او را در منزل پدر و مادر خود نگهداری و مراقبت می کند. داستان گزارش فرزند خوانده نیز به زوج یزدی بر می گردد که چند فرزند را به فرزندخواندگی قبول کرده و از آن ها نگهداری کرده اند.
دهقانی اشکذری افزود قرار است گزارش تلنگر از آقای احمدهنرجو که در پی عاشق شدن وزن خود را از 220 کیلو کاهش داده است موضوع فرداشب برنامه ماه عسل باشد.
برنامه ماه عسل از برنامه های پرمخاطب صدا و سیماست که همه ساله در ایام ماه مبارک رمضان از شبکه سه با اجرای آقای علیخانی به صورت زنده پخش می شود.
این برنامه امشب و فرداشب از ساعت 19 تا 20:30 از شبکه سه پخش می شود.
شایان ذکر است گزارش های پرمخاطب تلنگر نیز هر هفته روزهای چهارشنبه از مجموعه خبری 20 و 23 شبکه تابان یزد پخش می شود.