پخش زنده
امروز: -
کیفیت فرآوردههای گوشتی باید درجه بندی شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ به نقل پایگاه خبری خانه ملت، عضو کمیسیون بهداشت مجلس با اشاره به اینکه بخشی از سوسیس و کالباس های مصرفی بدون رعایت شرایط بهداشتی و غیراستاندارد، زیرپله ای و زیرزمینی تهیه و تولید می شوند گفت: مصرف سویس و کالباس بیماری های غیرواگیر مانند بیماری های قلبی - عروقی و دیابت را موجب می شود.
اکبر ترکی افزود: سوسیس و کالباس هایی هم که به صورت استاندارد و با رعایت تمامی استانداردهای سازمان غذا و دارو تولید می شوند عوارض و مشکلاتی را برای مصرف کنندگان به همراه دارد و باید کمتر مصرف شوند.
نماینده مردم فریدن، فریدونشهر و چادگان در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر حذف سوسیس و کالباس از سبد غذایی، افزود: در تهیه سوسیس و کالباس از مواد نگهدارنده استفاده می شود و مواد نگهدارنده خود عامل بروز انواع سرطان ها است و از سویی امکان تخلف در تهیه و تولید فرآورده های گوشتی زیاد است.
وی با تاکید بر نظارت بیشتر بر عملکرد مراکز تهیه فرآورده های گوشتی و درجه بندی کیفیت فرآورده های گوشتی گفت: باید برندهای استاندارد سوسیس و کالباس باید به مردم معرفی شود.