پخش زنده
امروز: -
در حالی که احزاب سیاسی همچنان به مذاکره ادامه میدهند، ایتالیاییها احساس ناامیدی میکنند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما ، تلاش طولانی مدت برای تشکیل دولت در ایتالیا سبب بروز ناامیدی در میان مردم این کشور شده است.
در حالی که احزاب سیاسی در این کشور همچنان به مذاکره ادامه می دهند، شهروندان این کشور احساس ناامیدی می کنند و این در حالی است که احتمال برگزاری یک انتخابات در این کشور وجود دارد.
انتخابات پارلمانی که در روز چهارم ماه مارس برگزار شد نتایج قاطعی در بر نداشت و سبب شد این کشور در حالت تعلیق قرار گیرد زیرا جنبش "پنج ستاره" و اتحادیه راست افراطی در حال برگزاری مذاکراتی برای تشکیل یک دولت ائتلافی هستند.
این بحران به سبب خودداری سرجیو ماتارلا رئیس جمهور ایتالیا در روز یکشنبه برای تأیید پائولو ساوونا هشتاد و یک ساله به عنوان وزیر دارایی آغاز شد. هر دو حزب او را که به یورو بدبین است به عنوان وزیر دارایی ایتالیا معرفی کرده بودند. این موضوع سبب شد جوزپه کونته نخست وزیر ایتالیا در همان روز از سمت خود استعفا کند.
حدود بیست و چهار ساعت بعد، کاراو کوتارلی مقام سابق صندوق بین المللی پول از سوی ماتارلا به عنوان نخست وزیر موقت تعیین شدتا او یک کابینه فن سالار را تشکیل دهد.
اما این کابینه نیز موقتی خواهد بود زیرا انتخابات زودهنگام احتمالا در اواخر سال دو هزار و هجده یا اوایل سال دو هزار و نوزده برگزار خواهد شد.
آشوب سیاسی کنونی به شدت سبب ناامیدی ایتالیایی ها شده است. برخی بر این باورند برگزاری یک انتخابات جدید در سریع ترین زمان ممکن ممکن است بهترین راه برون رفت از این مشکل باشد.
الساندرو ورگیلی که یکی از ساکنان رم است، گفت: "تا مادامی که ایتالیا دولت ندارد هیچ گونه پیشرفتی صورت نخواهد گرفت. ما هیچ کاری نمی توانیم انجام دهیم."
برخی دیگر احساس می کنند احزاب سیاسی تنها به منافع خود فکر می کنند.
جیانی -یکی دیگر از شهروندان رم- گفت: "همه احزاب می گویند صلاح ایتالیا را می خواهند. اما زمانی که چیزی اتفاق می افتد، آنها تنها منفعت خود را مد نظر قرار می دهند."
الکساندرا لئوناردی یکی دیگر از شهروندان ایتالیایی گفت: " همگان مسئول اوضاع کنونی هستند. هیچ کسی تمایل ندارد در پی یک فرد مناسب برای مدیریت کابینه ایتالیا طی چند سال اینده باشد."
بر اساس نظرسنجی های انجام شده، چهل و پنج ممیز سه درصد ایتالیایی ها خواستار برگزاری انتخابات جدید به منظور پایان دادن به بن بست سیاسی در این کشور هستند. با این حال، این ابهام طولانی مدت سبب تضعیف اعتماد مردم و تمایل آنها برای شرکت در انتخابات شده است.
آنا آموروسی یکی از شهروندان رم گفت: "می خواستم بدانم پیشنهاد احزاب در آستانه برگزاری انتخابات چیست اما اوضاع همواره در حال تغییر است. این موضوع قبل از انتخابات هم وجود داشت اما همواره تغییر نمی کرد. مردم سردرگم شده اند. مردم در زمانی که رأی می دهند هیچ گونه اعتمادی در آنها وجود ندارد. ما در گذشته فعالانه در انتخابات شرکت می کردیم و میزان مشارکت در انتخابات بالا بود. اما اکنون میزان مشارکت در انتخابات پایین آمده است."