پخش زنده
امروز: -
در سال زراعی جاری 350 هکتار از کشتزارهای جغتای زیر کشت فلفل رفته است که نسبت به مدت مشابه پارسال 7 برابر افزایش دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی جغتای گفت: با توجه به اینکه هر بوته فلفل سبز 6 مرتبه محصول می دهد، پیش بینی می شود امسال یک هزار و 300 تن فلفل از مزارع جغتای برداشت شود.
مهدی دستورانی افزود: اقلیم مناسب منطقه برای پرورش این محصول از دلایلی ست که کشاورزان را متمایل به کشت این محصول کرده است.
دستورانی افزود: فراشیان از روستاهای پیشرو در کاشت فلفل و گیاهان دارویی در جغتای است که ایجاد کارگاههای فلفل کوبی و بسته بندی این محصول در این منطقه ضرورت دارد.
مدیر جهاد کشاورزی جغتای با اشاره به مزایای محصول فلفل گفت: اشتها آوری، هضم غذا، وجود آنتی اکسیدان و کاروتین بالا و به ویژه ویتامین ث از خواص فلفل است.
مرکز شهرستان 50 هزار نفری جغتای در فاصله 350 کیلومتری غرب مشهد واقع است.