به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ؛ سردار «محمد شرفی» با اشاره به شرایط کاری سختی که در شغل محیطبانی حکمفرماست، اظهار داشت: خدمت در چنین مشاغلی در شرایطی به دور از امکانات رفاهی و در فاصلهای بسیار زیاد از خانه و خانواده، نیازمند سطح بالایی از مسئولیتپذیری و وجدان کاری است که در هر انسانی یافت نمیشود.
وی افزود: خطرات بالایی که محیطبانان در حرفه خود با آن روبرو هستند، میتواند در یک لحظه و برای همیشه زندگی خود و خانواده آنان را دگرگون کرده و تحت تاثیر قرار دهد و به همین دلیل نمیتوان از هر کسی انتظار داشت که این شغل برای آینده و پیشرفت زندگی خود برگزیند.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا خاطرنشان کرد: از زمانی که تشکیل یگانهای حفاظت سازمانها، وزارتخانهها و نهادهای دولتی و به دنبال آن یگان حفاظت سازمان محیط زیست کشور تصویب و مسئولیت اداره و هدایت این یگانها به ناجا و پلیس پیشگیری واگذار شد، مجموعه پلیس بیش از هر نهاد یا شخص دیگری نسبت به مشکلات و مخاطرات پیش روی محیطبانان آگاهی یافت و نسبت به آن حساس شد.
وی ادامه داد: چنین شرایطی موجب شد تا نیروی انتظامی نهایت تلاش خود را برای فراهم کردن ظرفیتهای قانونی و دیگر امکانات ممکن برای حمایت از محیطبانان و تجهیز آنان به ابزار مناسب، بهروز و حرفهای به کار گرفته و گامهای جالب توجهی نیز در این زمینه برداشته شود.
وی اضافه کرد: در گام بعدی ضروری است تا به وضعیت خدمتی، معیشت و بهبود شرایط بیمه محیطبانان نیز توجه بیشتری شده تا انگیزه آنان برای خدمت تقویت شود.
سردار شرفی با بیان اینکه امروز توجه به محیط زیست از هر مقوله دیگری برای کشورمان واجبتر است، گفت: در شرایط کنونی دیگر بر هیچکس پوشیده نیست که عدم حمایت و نگهداری درست از محیط زیست اثراتی زیانبار و جبرانناپذیر برای کشور عزیزمان در پی داشته و آینده فرزندان این مرز و بوم را به مخاطره خواهد انداخت.
این مقام ارشد انتظامی افزود: اهمیت تلاش محیطبانان در حفظ گونههای جانوری و گیاهی بیش از پیش روشن شده است و لزوم حمایت همهجانبه از این نگاهبانان زندگی را آشکار است.