پایان برداشت شکوفه های بهار نارنج
برداشت شکوفه بهار نارنج از باغ های مرکبات گیلان به پایان رسید.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز گیلان معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گیلان گفت : برداشت شکوفه بهار نارنج گیلان از11 هزار هکتار باغ مرکبات گیلان اوایل اردیبهشت آغاز شده بود.
آقای جهانساز افزود : باغداران گیلانی امسال 12 و500 تن شکوفه بهار نارنج برداشت کردند.
وی گفت : باغداران مرکبات با برداشت فرآوری شکوفه های بهار نارنج سالانه بیش از 250 میلیارد ریال درآمد کسب می کنند.
رودسر، لنگرود ، املش ، لاهيجان و تالش مهمترین مناطق رویش شکوفه های بهار نارنج در گيلان است.
از شکوفه بهار نارنج در تهیه مربا، عرق ، دم نوش و شربت استفاده می شود.
مصرف بهار نارنج نشاط آور و آرام بخش است.