به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما؛ یک فرد ۲۴ ساله که از بیماری غدد لنفاوی رنج میبرد، به دلیل ناتوانی در پرداخت جرایم رانندگی خود، به اجبار بی خانمان شده است.
یک زن اهل فرگوسن آمریکا نیز به علت که نتوانست جریمه پارکینگ ۱۵۱ دلاری خود را بپردازد، شش روز را در زندان گذراند و علاوه بر آن، به سیستم قضایی ایالت میسوری بیش از هزار دلار بدهکار شد.
یک فرد اهل ایالت تنسی، که از بیماری کبد رنج میبرد، پس از آنکه نتوانست قبض جریمه رانندگی خود را پرداخت کند و گواهینامه خود را از دست داد، نتوانست به درمان بیماری خود بپردازد.
به گزارش واشنگتن پست، از دامیان استینی (DAMIAN STINNIE)، این سه مثال در بین هفت میلیون نفر جمعیت فقرا در آمریکا است.
جاستین مویر (Justin Wm. Moyer)، گزارشگر واشنگتن پست، در بررسیهای اخیر خود دریافت: «بیش از هفت میلیون تن در سراسر آمریکا به دلیل ناتوانی در پرداختن قبوض جریمه خود به دادگاه یا بدهی دولتی، ممکن است گواهینامه شان ضبط و توقیف شده باشد.»
اجرای قانون امری معقول است، اما مجازات تنها برای افراد فقیر وجود دارد. بسیاری از ایالات و مناطق آمریکا سیستمهای طراحی کرده اند که به نظر میرسد برای کسب درآمد از مردم مستأصل و درماندهی جامعه طراحی شده است و نه برای تأمین امنیت عمومی.
در برخی موارد، جریمههای نسبتاً ناچیز ابتدائی، (بر اثر نپرداختن) به بدهیهای بزرگ تبدیل و در نهایت به زندان رفتن فرد منجر میشود.
بسیاری از مردم به دلیل توقیف گواهینامه شان و اینکه نمیتوانند بدون خودرو سر کار بروند و یا در دادگاه حاضر شوند، در معرض خطر زندان قرار دارند.
این افراد درصورتی که نتوانند سر کار بروند و یا وکیل بگیرند، هیچ امیدی برای پرداخت بدهی خود ندارند و اگر دستگیر شوند، روانه زندان میشوند.
این موارد میتواند تنها مشکلات آنها را بیشتر کند. برخی دیگر نیز از قانون اطاعت میکنند و شغل خود را از دست میدهند.