به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما، در این جلسه که معاون مرکز ملی فضای مجازی و تعدادی از مدیران پیام رسان های داخلی نیز حضور داشتند، آقای آذری جهرمی بر عزم دولت در رفع انحصار پیام رسان های خارجی تاکید کرد و گفت: آقای روحانی نیز همین دیدگاه را دارد و اعتراض رئیس جمهور صرفا به شیوه اجرای فیلترینگ و زمان اجرای آن مرتبط بود.
وی با بیان اینکه در توسعه پیام رسان ها حتما باید کیفیت کار و اعتماد سازی با مخاطبان جدی گرفته شود افزود: تاکنون یک چهارم مردم از پیام رسان های داخلی استفاده کرده اند و باید اقدامات گسترده تر و متنوع تری برای جلب مخاطب انجام شود.
همچنین آسوشه معاون مرکز ملی فضای مجازی گفت: ما برنامه ای جدی برای حمایت از پیام رسان های داخلی داریم اما آنها هم باید بیشتر تلاش کنند.
وی افزود: البته ما با نمونه ای از پیام رسان های داخلی برخورد داشتیم که امکانات نیز گرفته اما زمان ارائه خدمات خاموش بود و اگر چنین مواردی دوباره وجود داشته باشد هم از اولویت ما خارج می شود و هم اسامی آنها را اعلام می کنیم.
آسوشه با انتقاد از نگاه سطحی به تلگرام گفت: مگر می شود هنوز متوجه نباشیم که تلگرام دشمن است.
وی تاکید کرد: همانطور که در جنگ همه اسباب و امکانات را برای مقابله با دشمن به کار می گیریم درباره تلگرام هم باید بدانیم چه کار باید کنیم.
معاون مرکز ملی فضای مجازی ادامه داد: در آلمان اگر پیام رسانی خارجی بخواهد فعالیت کند باید رمز کلید پیام رسان به دولت آلمان داده شود و اینگونه نیست که وزیری به پاول دورف درباره تلگرام توئیت کند و او بگوید فعلا وقت ندارم.
در جلسه امروز روسای کمیسیون های صنایع، اقتصادی و امنیت ملی و سیاست خارجی هر یک به بیان نظرات کمیسیون متبوع خود درباره پیام رسانهای داخلی پرداختند و تعدادی از نمایندگان پیام رسان های داخلی هم نظرات، پیشنهادها و انتقادات خود را ارائه کردند.
تشکیل کارگروهی متشکل از کمیسیون های اقتصادی، امنیت ملی و صنایع و معادن با عضویت وزارت ارتباطات و مرکز ملی فضای مجازی به منظور احصای مشکلات پیام رسان های داخلی و ارائه راهکار برای حمایت از توسعه آنها از تصمیمات جلسه امروز بود.