پخش زنده
امروز: -
زردآلو که به خاطر طعم خوشایند و عطر و رنگ آن شناخته شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ زردآلوی خام دارای کالری کم و فیبر زیاد، ویتامین های A ،C ،K و B6، پتاسیم، کربوهیدرات، ریبوفلاوین، اسید پانتوتنیک، منیزیم و فسفر، کلسیم، سلنیوم، ویتامین است.
زردآلو می تواند از کبد در مقابل آسیب ها و همچنین در مقابل کبد چرب محافظت کند. کبد چرب شرایطی است که بر اثر تجمع چربی در کبد بروز می کند.
کبد به عنوان بزرگترین اندام داخلی بدن، عملکردهای زیادی انجام می دهد، از تولید پروتئینی گرفته که به لخته شدن خون کمک می کند تا شکستن چربی ها که باعث تولید انرژی می شود.
علاوه بر مواد مغذی زیادی که در زردآلو وجود دارد، زردآلو سرشار از آنتی اکسیدان است.
آنتی اکسیدان ها عواملی هستند که از سلول ها در مقابل آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کنند. آنتی اکسیدان ها خطر بروز برخی شرایط مزمن مانند بیماری قلبی و سرطان را نیز کاهش می دهند.
زردآلو سرشار از کاروتنوئید carotenoids است.کاروتوئید نوعی رنگدانه است که دارای خواص آنتی اکسیدان است.
زردآلو دارای خواص ضد التهاب است که از بدن در مقابل بیماری ها محافظت می کند.به ویژه دانه های زردآلو در تسکین التهاب موثر هستند.
زردآلو سرشار از فیبر است، فیبر بدون اینکه هضم شود در بدن حرکت می کند و از بروز یبوست پیشگیری می کند.
دانه های شیرین زردآلو که به عنوان میان وعده قابل مصرف هستند، فیبر خیلی بیشتری دارند.
زردآلو منبع فوق العاده از ویتامینA است. ویتامینA نقش مهمی در سلامت چشم ها دارد کمبود ویتامینA منجر به بروز علائمی مانند نابینایی شبانه، خشکی چشم ها و کم شدن بینایی می شود.