پخش زنده
امروز: -
میهمانان خوان رحمت الهی درماه ضیافت خدا، با بهره گیری ازفیوضات این ماه پربرکت و تغذیه سالم ، سلامت جسمی و روحی خود را تضمین می کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز مهاباد، یک کارشناس تغذیه در مهاباد گفت: توصیه می شود روزه داران بین صرف افطار تا شام حدود نیم ساعت فاصله بیندازند البته این فاصله بسته به نوع غذای مصرفی و نوع هضم در هر فرد، متغیر است.
خسرو آناهید افزود: روزه داران باید از مصرف غذاهای تند، سرخکرده و چرب پرهیز کرده و نوعی برنامه غذایی متعادل و متنوع را که برای سلامتی روزه داران دراين ماه ضروری است انتخاب کنند.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان مهاباد هم گفت: روزه داران وعده سحری را به هیچ وجه نبایدفراموش کنند زیرا سحری درماه رمضان همانند صبحانه در روزهای عادی، مهمترین وعده غذایی است.
محمودزاده افزود: این وعده غذایی، مواد مغذی لازم و انرژی مورد نیاز برای تمرکز و فعالیت روزمره را تأمین می کند. اشخاصی که بدون سحری اقدام به روزه گرفتن می کنند در طول روز دچار افت قند خون، کاهش تمرکز و توان کاری می شوند.