شناسایی بیش از چهار تن مواد غذایی غیربهداشتی در فارس
با اجرای طرح "سلامت رمضان"بیش از چهار تن مواد غذایی غیربهداشتی در استان فارس شناسایی شد.
![شناسایی بیش از چهار تن مواد غذایی غیربهداشتی شناسایی بیش از چهار تن مواد غذایی غیربهداشتی](/files/fa/news/1397/3/5/2242389_367.jpg)
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، کارشناس مسئول گروه سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: با اجرای طرح نظارتی برنامه "سلامت رمضان" چهار هزار و ۲۲۸ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در استان شناسایی و معدوم سازی شد.
سیامک شمس با بیان اینکه برنامه سلامت رمضان مانند هر سال تا پایان مراسم عید سعید فطر ادامه دارد، افزود: امسال، ۳۹۰ کارشناس بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، بر تمامی اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن زیارتی و تفریحی نظارت میکنند.
وی با اشاره به آغاز این طرح نظارتی از بیست و هفتم اردیبهشت و همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، ادامه داد: از ابتدای آغاز طرح تا دوم خرداد، بازرسان بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ۱۰ هزار و ۸۸۲ مورد بازرسی از اماکن استان داشته اند که از ۲۷۱ مورد مشکوک، نمونهبرداری صورت گرفته است.
شمس، این بازدیدها را شامل نظارت بر روند تهیه و توزیع مواد غذایی در قنادیهای تهیه و توزیع زولبیا، رستورانها، کبابیها و مراکز عرضه کننده مواد غذایی خاص مانند شله، حلیم، سوپ، آشرشته اعلام کرد .
کارشناس مسئول گروه سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از مردم خواست تا در راستای ارتقا سلامت عمومی جامعه، در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موضوع را به سامانه نظارتی شکایتهای بهداشتی وزارت بهداشت با شماره تلفن ۱۹۰ اطلاع دهند.