به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کردستان، جمال ارشدی در این بازدید افزود: با توجه به اینکه این منطقه قطب کشاورزی استان است، باید منابع آبی و نوع کشت کنترل شود.
وی با اشاره به وجود بزرگترین شهرک صنعتی استان و نیز کشاورزی عمده در این شهرستان گفت: نباید درشهرستان با این اوصاف چیزی بنام بیکاری در شهرستان تعریف میشد.
ارشدی گفت: نگاه ما نگاه توسعه شهرستان است و در بحث توسعه تنها یک شاخص نیست بلکه باید کل شاخصها مد نظر قرارگیرد.
مدیرکل منابع طبیعی استان کردستان هم، با اشاره به اینکه مرمت و نگهداریمستمر طرحهای انجام شده برای افزایش کارایی، ضروری است، گفت: اجرای طرحهای تغذیه مصنوعی راهکار تعدیل در خشکسالیها است.
سعدی نقشبندی، با اشاره به اینکه طرحهای تغذیه مصنوعی یکی از راهکارهای تعدیل در خشکسالیها است، اظهار کرد: تغذیه مصنوعی، عملیاتی است که در راستای نفوذ آب حاصل از بارندگی به داخل سفرههای آب زیرزمینی انجام میشود.
وی هدف از انجام این فعالیت را مدیریت و تقویت منابع آب زیرزمینی در مکانهای مناسب و آبخوانهای دارای آب با کیفیت، عنوان کرد و افزود: برای این گونه اقدامات اصلاح آبخوانداری نیز به کار میبرند.
نقشبندی در ادامه از اجرائی طرح بند تغذیه مصنوعی در حوزه سد سورال خبر داد و افزود: این مسیر با ۱۸ هزار هکتار در دستور کار قرار گرفته است
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان در ادامه با اشاره اجرای طرح بند مصنوعی آبخوان روستای کریم آباد گفت: این بند با حجم بنای ۸۳۳ متر مکعب و سطح دریاچه آبگیر با ۲۵ هزار متر مربع که در هر نوبت آبگیری وسالا ۳۰ هزار مترمکعب، و سالانه ۲۵۰ هزار متر مکعب آب را ذخیره میکند.
وی گفت: برای اجرایی این طرح ۱ میلیاردو ۳۳۰ میلیون ریال از محل اعتبارات تملک دارائیهای استانی هزینه شده است.