به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، حجت الاسلام والمسلمین قندهاری در آئین افتتاح نمازخانه حضرت علی اکبر(ع) یگان سربازی سازمان صنایع هوائی نیروهای مسلح، مساجد و نمازخانه ها در وزارت دفاع را مراکز مهم برای صیقل روح زنگار گرفته آدمی دانست و افزود: هدف از تجهیز و توسعه نمازخانه ها ایجاد فضائی امن و آرام برای ایجاد آمادگی های معنوی در کارکنان است تا بتوانند در محیط مناسب به مقام بندگی و تعبد دست یابند.
وی افزود: سربازان جوان در نظام اسلامی که در رأس آن ولی فقیه قرار دارد در سلسله مراتب ولایت الهی اند و از این جهت توجه به رشد گرایشات مذهبی و تعمیق بصیرت دینی و پیوند جوانان سرباز با معنویت و دین داری از طریق اقامه نماز بسیار مهم و ضروری است.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع با استناد به آیات قرآن کریم مهمترین مأموریت مدیران در نظام اسلامی را تلاش در جهت اقامه بندگی خدا و برپائی نماز دانست و گفت: همه مدیران و مسئولین در وزارت دفاع دست در دست هم با کار جهادی به توسعه و تعمیق بصیرت دینی همت گماشته اند و یکی از نشانه های روشن آن نیز بهبود کمی و کیفی مساجد و نمازخانه ها و توسعه فعالیت های فرهنگی وزارت دفاع در سال های اخیر است.
حجت الاسلام و المسلمین قندهاری دوران جوانی را بهترین فرصت برای ریشه دار کردن روحیات معنوی و رشد ملکات اخلاقی دانست و افزود: جوانی دوران طلائی رشد و بالندگی و عمق بخشیدن به دانش و ایمان است و سربازان جوان در محیطهای سربازی با کمک فرماندهان و مسئولین باید به دانش افزائی و تعمیق ایمان و بصیرت دینی که سفارش مؤکد مقام معظم رهبری(مدظله العالی) است،اهتمام داشته باشند و از آنجا که کتاب خوب بهترین دوست در این دوران است برای بهره گیری هر چه بیشتر از این دوست خوب در مراکز سربازی برنامه ریزی کنند.
وی با اشاره به تقارن آغاز فعالیت نمازخانه یگان سربازی با ایام ماه مبارک رمضان افزود: همانطور که در فرهنگهای مختلف، شروع سال جدید در ماه هایی از سال قرار گرفته است، برخی عارفان و اهل سلوک و معنویت شروع ماه مبارک رمضان را آغاز سال معنوی می دانند و معتقدند این قرب و گرایش به عبودیت در مساجد و نمازخانه ها در ماه مبارک رمضان بیشتر می شود.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع در بخش دیگری از سخنانش با بیان این موضوع که روزه داری تنها در چشم پوشی از خوردن و آشامیدن نیست، افزود: در منابع اسلامی مراتب روزه داری تنها به دوری از أکل و شُرب ختم نمی شود و اگر انسانی بخواهد به مراتب بالای معنویت و ایمان دست پیدا کند در کنار چشم پوشی از خورد و خوراک باید نسبت به ترک محرمات و مکروهات و انجام مستحبات اصرار نماید.
وی با استناد به روایات اسلامی، روزه داران را به دسته های سه گانه تقسیم نمود و گفت: روزه داران واقعی دسته ای هستند که علاوه بر رعایت حرمت اکل و شرب، چشم و گوش و زبانشان، بلکه تمامی اعضاء و جوارح را از بدی و زشتی دور نگاه می دارند.
در پایان این مراسم کارکنان وظیفه یگان سربازی سازمان صنایع هوائی نیروهای مسلح به مناسبت ایام مبارک ماه رمضا ن و تقارن با ولادت کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی(ع) مورد تشویق قرار گرفتند.
نمازخانه حضرت علی اکبر(ع) یگان سربازی سازمان صنایع هوائی در مساحتی حدود 250 متر مربع شامل فضای نمازخانه ای، محراب، فرش سجاده ای با رعایت استانداردهای لازم مجهز شده است.