مبارزه با ملخ های کوهان دار در دشت ورامین
طرح مبارزه با ملخ های کوهاندار تاغزارهای دشت ورامین در سطح بیش از 3 هزار هکتار از کانون های بحرانی اجراشد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ورامین درگفتگویی تلفنی با ما گفت: این عملیات پس از شناسایی کانون های بحرانی در محدوده بین ورامین و گرمسار با استفاده از نیروهای ماهر و تجهیزات مناسب انجام شد.
احمد فدائی هدف از اجرای این طرح را حفاظت از درختان تاغ دانست و تاکید کرد: ایجاد جنگل های دست کاشت تاغ در مناطق ابردژ و آبشور شهرستان ورامین حاصل اقدامات بیابان زدائی از سوی این اداره کل در چند دهه گذشته است که به میزان قابل توجهی در تثبیت و جلوگیری از فرسایش خاک و حرکت شن های روان نقش داشته است.
وی افزود: با توجه به اهمیت تاغزارها، مراقبت و نگهداری از این پوشش های از اولویت های کاری مجموعه منابع طبیعی است.
فدایی با بیان اینکه با فراهم شدن شرایط اکولوژیکی، آفات و بیماری ها در کنار خشکسالی ،تهدیدات جدی برای تاغزارها به شمار آیند گفت: ضرورت ایجاب می کند تا با بهره گیری از روش های علمی، تخصصی و دانش روز، اقداماتی از قبیل پیش آگاهی، پیشگیری و کنترل را در زمان مناسب و به نحوی که اثرات سوء برای محیط زیست نداشته باشد علیه آنها به کار بست.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ورامین تأکید کرد: کمبود اعتبارات و نبود امکانات و تجهیزات کافی از مشکلات پیش رو برای مبارزه با این ملخ ها است که امیدواریم با همکاری و مساعدت دیگر دستگاه های مرتبط بتوان مبارزه را به موقع انجام و حتی الامکان از بروز خسارت های وارده جلوگیری کرد.
از 33 هزار هکتار زمین بیابانی در ورامین تا کنون 11 هزار هکتار زمین با کاشت تاغ به جنگل های دست کاشت تبدیل شده است.
مبارزه با ملخ های کوهان دار در دشت ورامین مبارزه با ملخ های کوهان دار در دشت ورامین مبارزه با ملخ های کوهان دار در دشت ورامین مبارزه با ملخ های کوهان دار در دشت ورامین مبارزه با ملخ های کوهان دار در دشت ورامین مبارزه با ملخ های کوهان دار در دشت ورامین مبارزه با ملخ های کوهان دار در دشت ورامین