صادرات سالانه ۵۰ هزار تن کشمش از ملایر
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی گفت: سالانه میانگین ۵۰ هزار تن کشمش از ملایر به بازارهای هدف صادر می شود.
![صادرات سالانه ۵۰ هزار تن کشمش از ملایر صادرات سالانه ۵۰ هزار تن کشمش از ملایر](/files/fa/news/1397/2/29/2218115_526.jpg)
به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مرکزهمدان، حجت الاسلام آزادیخواه با بیان اینکه شهرستان ملایر دارای ۱۰ هزار و ۴۰۰ هکتار سطح زیر کشت باغات انگور است، افزود: در شهرستان ملایر سالانه ۲۳۰ هزار تن انگور مرغوب تولید و ۷۵ درصد انگور تولیدی باغهای ملایر تبدیل به کشمش می شود.
وی مهمترین مشکلات باغداران را نبود صنایع فرآوری مناسب این محصول بیان کرد .
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به پیگیری های خوب مسئولان استانی برای ثبت ملایر به عنوان شهر جهانی انگور در فائو گفت: تحقق این کار باعث رونق صادرات این محصول به بسیاری از کشورهای جهان و همچنین سرمایه گذاری های خارجی در این زمینه خواهد شد.