پخش زنده
امروز: -
رئیس صندوق رفاه وزارت علوم گفت: دانشجویان میتوانند از تنوع ۳۰ نوع غذا در رستورانهای مکمل دانشگاهی بهرهمند شوند.
ذوالفقار یزدان مهر در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: امسال بسیاری از رستورانهای دانشگاهها از حالت سنتی به صنعتی تبدیل میشود چنانچه در سال گذشته ۴۶ رستوران دانشگاهی با مشارکت خود دانشگاهها از حالت سنتی به صنعتی تبدیل شده است.
وی به رستورانهای مکمل اشاره کرد و گفت: برای ایجاد تنوع و بهبود کیفیت غذای دانشجویی برنامه ریزیهایی صورت گرفته است به طوری که در بیشتر دانشگاهها، رستورانهای مکمل راه اندازی شده است تا دانشجویان بتوانند از تنوع غذای دانشجویی حتی در برخی از موارد ۳۰ نوع غذا بهره ببرند.
رئیس صندوق رفاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه به تقویت وام تغذیه دانشجویی اشاره کرد و افزود: در کنار ۱۱۴ صندوق خیریه قرض الحسنه در دانشگاهها، برنامه ریزیهایی برای تقویت و افزایش وام تغذیه دانشجویی انجام شده است.