پخش زنده
امروز: -
میوه پرطرفدار انجیر برای درمان یبوست، سوء هاضمه، دیابت، سرفه، برونشیت و آسم مفید است .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ انجیر حاوی مواد معدنی، ویتامین ها و فیبر فراوان است. ویتامین آ، ویتامین ب 1 و ب 2، کلسیم، آهن، فسفر، منگنز، سدیم، پتاسیم و کلر از مواد مغذی موجود در انجیر هستند.
کنترل فشارخون:
اگر افزایش سدیم با کاهش پتاسیم همراه شود، نتیجه آن افزایش فشارخون است. انجیر از طرفی دارای مقادیر زیادی پتاسیم و از طرف دیگر دارای میزان کمی سدیم است. در نتیجه این میوه برای مبارزه با فشارخون گزینه بسیار مناسبی است. انجیر با ایجاد تعادل در فشارخون برای شما آرامش به همراه می آورد.
تقویت استخوان ها:
انجیر سرشار از کلسیم و فسفر است. کلسیم نیز برای تقویت استخوان ها یک ضرورت محسوب می شود و فسفر در شکل گیری استخوان ها یا جوش خوردن آن ها پس از آسیب دیدگی یا شکستگی موثر است.
پیشگیری از یبوست ، کاهش وزن و پیشگیری از ابتلا به سرطان روده:
فیبر موجود در انجیر نه تنها برطرف کننده یبوست است بلکه اسهال و حرکات نامنظم روده ای نیز پیشگیری می کند.
فیبر موجود در انجیر نقش موثری در کاهش وزن دارد.
فیبر باعث حذف رادیکال های آزاد از بدن می شود ، رادیکال های آزاد، علت ایجاد سرطان در بدن هستند. فیبر فعالیت روده را تنظیم می کند و به بهبود عملکرد آن کمک می کند.
کاهش کلسترول:
انجیر دارای پکتین است. پکتین نوعی فیبر گیاهی و محلول است. هنگامی که این فیبر در سیستم گوارش جابجا می شود، به سادگی کلسترول های اضافی را با خود حمل می کند و به قسمتی از بدن که مواد زائد برای دفع در آنجا جمع می شوند منتقل می شوند. علاوه بر این، انجیر به دلیل وجود فیبر زیاد در کنترل اشتها و میل به مصرف غذاهای چرب و مضر موثر است.
حفظ سلامت قلب:
انجیر خشک حاوی فنول، امگا 3 و امگا 6 است. این اسیدهای چرب خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهند. برگ انجیر نیز تاثیر زیادی بر میزان تری گلیسیرید موجود در خون داردو یک بازدارنده برای تری گلیسیرید محسوب شده و مقدار کلی آن را کاهش می دهد.
کنترل قند خون:
برگ انجیر باعث می شود نیاز بدن افراد دیابتی به انسولین کاهش یابد. انجیر سرشار از پتاسیم است که به کاهش جذب قند پس از هر وعده غذایی کمک می کند. هرچه میزان پتاسیم در بدن بیشتر باشد، نوسانات قند در بدن کاهش می یابد .