تولید 2 هزار تن گوشت و شیر شتر در سمنان
هزار و 500 تن گوشت و 500 تن شیر شتر سالانه در استان سمنان تولید میشود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت : بخشی از این میزان تولیدات در استان مصرف و بخشی به استانهای همجوار از جمله تهران ارسال میشود.
مصطفی شاه حسینی افزود: با توجه به خواص درمانی پشم شتر از آن در تولید صنایع دستی ، انواع منسوجات و پوشاک استفاده میشود.
وی گفت : در محدوده پرورش شتر که نوار جنوبی استان سمنان است ، ۱۴ هزار نفر شتر نگهداری می شود .
به گفته وی ، پراکنش شتر در سمنان، دامغان و شاهرود است و بیشترین شترهای این استان شامل هشت هزار نفر شتر در منطقه طرود و خارتوران شاهرود نگهداری می شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: شترهای استان عموماٌ از نژاد گوشتی و پشمی و هدف از نگهداری آنها تولید گوشت است.