پخش زنده
امروز: -
قیمت انواع آش ، حلیم ، کباب و بریان در اصفهان بین 10 تا 15 درصد افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ رئیس اتحادیه آش، حلیم، کباب و بریانی شهر اصفهان گفت: با افزایش و نوسانات قیمت گوشت قرمز از ابتدای سالجاری انواع آش، حلیم، کلهپاچه، کباب و بریان نسبت به رمضان سال گذشته با ده تا 15 درصد افزایش قیمت در بازار اصفهان عرضه می شود.
علی میزبانی با بیان اینکه مواداولیه مصرفی تمام غذاهای این اتحادیه ارتباط مستقیمی با گوشت قرمز دارد، افزود: نوسان نرخ گوشت تأثیر بهسزایی بر قیمت انواع آش، حلیم، کلهپاچه، کبابی و بریانی دارد و از هم اکنون نمیتوان قیمتها را پیشبینی کرد، زیرا قیمتها ثابت نیست و بهای تمام کالاهای واحدهای این صنف متغیر است.
وی گفت: تعیین قیمت انواع غذاها در ماه مبارک رمضان بستگی به نظر کارشناسان اتحادیه دارد و منطقهبندی، کیفیت غذا، مواداولیه مصرفی و بهداشت تعیین کننده نرخها است و چنانچه فروش موادغذایی با کیفیت و قیمتهای کارشناسی همخوانی نداشته باشد با متصدیان برخورد جدی خواهد شد.
میزبانی با اشاره فعالیت 650 تا 800 واحد صنفی آش، حلیم، کلهپاچه و کباب و بریانی در شهر اصفهان، افزود: از این تعداد 500 تا 600 واحد دارای پروانه کسب و مابقی شامل 150 تا 200 واحد بدون پروانه در حال فعالیت هستند.
وی از مردم خواست مواد غذایی مورد نیاز خود را واحدهای داری مجوز اتحادیه تأمین کنند.
رئیس اتحادیه آش، حلیم، کباب و بریانی شهر اصفهان با تاکید بر اینکه تمام واحدهای صنفی ملزم به نصب اتیکت قیمت غذاها در مغازهها هستند گفت: 6 تا 7 بازرس اتحادیه به طور منظم از واحدهای عرضهکننده کباب و بریانی، حلیم، آش و کلهپاچه شهر اصفهان بازرسی کرده و موارد مختلف از جمله وضعیت بهداشتی و قیمتها را بررسی کرده و با متخلفان برخورد می شود.
وی با اشاره به ساعات کاری واحدهای صنفی کبابی و بریانی در ایام رمضان، افزود: در این ایام تمام واحدهای عرضه آش، حلیم و کلهپاچه طبق بخشنامه ارسالی اداره اماکن از ساعت 14 بعدازظهر تا بعد از افطار به شکل بیرون بر فعالیت دارند، اما بعد از افطار خدمات برای تمام شهروندان و متقضایان در سالنها ارائه میشود.