پخش زنده
امروز: -
دانشگاه شهرکرد با مرکز سلامت حيوانات و گياهان انگلیس همکاری علمی پژوهشی می کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، سرپرست معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه شهرکرد گفت: از اولويت هاي آموزشی دانشگاه شهرکرد تبادل استاد و دانشجو با دانشگاه های خارجي است.
دکتر رضا خوش سیر نشست هم اندیشی معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه شهرکرد با رئیس بخش ويروس شناسي آژانس بهداشت حيوانات و گياهان APHA ويبريج انگلستان، افزود: يكي از روش های توسعه فعالیت های بین المللی برای دانشگاه شهرکرد، استفاده از ظرفيت و توان دانشگاه در رشته هايي نظير دامپزشكي است.
وی گفت: در این راستا فرصت های مطالعاتي بيشتري در دانشگاه های خارج به استادان اختصاص می یابد و علاوه بر این در قالب نشست، كارگاه و اجراي طرح های تحقيقاتي با اساتيد دانشگاه های خارجي و مؤسسات پژوهشي همكاري صورت می گیرد.
دستجردي رئیس بخش ويروس شناسي مرکز بهداشت حيوانات و گياهان ويبريج انگلستان هم با اشاره به زمینه های همكاري قبلي مرکز سلامت حيوانات انگلستان با دانشگاه شهركرد پرداخت و بر ادامه فعالیتهای آن مركز با دانشگاه شهركرد تأکید کرد.
دكتر اكبر مهدي زاده آمادگي مرکز بهداشت حيوانات و گياهان ويبريج انگلستان را به منظور فراهم سازی فرصت هاي مطالعاتي برای اساتيد و دانشجويان اعلام کرد.