پخش زنده
امروز: -
تولید نان و فرآورده های غذایی بدون گلوتن در خراسان رضوی آغاز شد
به گزارش خبرگزاری صداو سیما، مرکز خراسان رضوی، رییس دبیر خانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان گفت: مصوبه تولید نان و فرآورده های بدون گلوتن برای بیماران مبتلا به سلیاک در خراسان رضوی عملیاتی شد.
دکتر علی میری در حاشیه اولین نشست کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی امسال در استانداری خراسان رضوی، گفت: تولید نان و فرآورده های بدون گلوتن آغاز و اولین محصولات در دسترس بیماران قرار داده شد.
وی افزود: پیش از این، این مواد در استان تولید نمی شد و به علت این که بیماران سلیاک، نان، بیسکویت و شیرینی دیگری را نمی توانستند استفاده کنند باید از دیگر استان ها و تهران این مواد با هزینه بسیار بالایی تهیه می شد.
تدوین سند کنترل و پیشگیری از بیماری های غیر واگیر در سال 1396 تصویب و اجرا و در ادامه تدوین سند امنیت غذایی استان انجام و به دستگاه ها ارائه شد.
درافرادی که بیماری سلیاک دارند کاهش وزن بر اثر تخریب بافت روده و کاهش جذب مواد مغذی اتفاق می افتد از این رو استفاده از رژیم بدون گلوتن می تواند موجب شود بافت روده به شکل سالم خود برگرددو مشکل هضم و جذب مواد دفع شود.