به گزارش
خبرگزاری صداوسیما آیت الله سبحانی در دیدار رئیس و مسئولان سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران به برخی از آسیبهای فرهنگی و اجتماعی در جامعه به ویژه آثار منفی فضای مجازی اشاره کرد و یادآور شد: هرچه بتوانیم بسترهای کتاب و کتابخوانی را در جامعه فراهم کنیم به همان اندازه نسل جوان و خانوادهها از فضای مجازی فاصله خواهند گرفت.
وی توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی را از وظایف مهم متولیان فرهنگی دانست و گفت: باید مسئولین تلاش کنند تا کتاب با آسانترین روش در دسترس علاقهمندان قرار بگیرد.
آیت الله علوی گرگانی تقویت حفظ مسئولیت پذیری جوانان را از وظایف دستگاههای فرهنگی توصیف کرد و گفت: باید ما با توسعه کانونها و فرهنگسراهای فرهنگی و هنری جوانان را از دامهای فضای مجازی نجات دهیم.
وی افزود: ما باید نسبت به نسل جوان حساسیت داشته باشیم و از آن بی تفاوت نگذریم.
آیت الله علوی گرگانی با اشاره به نزدیک بودن ماه مبارک رمضان، تولید برنامههای معارفی و اخلاقی را در این ماه بسیار مفید توصیف کرد و افزود: ماه مبارک رمضان فرصت مغتنمی است چرا که قلوب مردم به ویژه نسل جوان برای پذیرش آموزههای اعتقادی و اسلامی آمادهتر است.
نائب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم هم در دیداری جداگانه گفت: برنامههای فرهنگی باید به یکی از مطالبات خانوادهها از متولیان تبدیل شود.
آیت الله حسینی بوشهری افزود: امروز در شهرها طرحهای عمرانی زیادی اجرا میشود که مردم هر روز روند آن را پیگیری میکنند و کارهای فرهنگی هم باید آن چنان جذاب متنوع و متناسب با نیاز جامعه باشد که خانوادهها هر روز آن را پیگیری و دنبال کنند.
وی افزود: دشمن برای نفر به نفر ما سرمایه گذاری میکند، اما غفلت ما متاسفانه موجب شده است که توده مردم را از دست بدهیم.
نائب رئیس جامعه مدرسین یادآور شد کسانی که در راس امور فرهنگی قرار میگیرند باید جامعه را بشناسند و نیازهای مردم را شناسایی کند و برنامه ریزیها هم دقیق و بر اساس نیاز سنجی اجرا شود.
وی افزود: اسلام با شادی و نشاط مخالف نیست، اما باید در برنامههای شاد و مفرح حریم دین و احکام اسلامی رعایت شود تا مفسدهای نداشته باشد.