به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز گیلان رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در جشنواره گیاهان دارویی و داروهای گیاهی گفت: گسترش دانش گیاهان دارویی از ماموریت های ملی دانشگاه علوم پزشکی گیلان است و در این راستا باغ گیاهان دارویی اردیبهشت 95 با 150 گونه از گیاهان دارویی به صورت نهال و بذر در دانشکده داروسازی رشت احداث شد.
شاهرخ یوسف زاده با بیان اینکه امروزه گیاهان دارویی در خدمات پزشکی بسیار پرکاربرد است افزود: در تلاشیم با شناسایی و دسته بندی گیاهان دارویی در استان، بتوانیم تحول شگرفی در نظام سلامت ایجاد کنیم.
وی با اشاره به اینکه تاکنون 342 گونه گیاه دارویی در گیلان شناسایی شده است خاطر نشان کرد: گیلان با اقلیم خاص ، جلگه، جنگل، مرتع و مناطق خشک زیستگاه مهمی در تولید و پرورش گیاهان دارویی دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه بر اساس چشم انداز 10 ساله، در جهان از گیاهان دارویی 10هزار میلیارد دلار درآمد زایی خواهد شد افزود: بنابراین احداث باغ گیاهان دارویی در گیلان فرصت غنیمتی برای تولید گیاهان دارویی، توسعه اقتصاد و رونق اشتغال است.
در ادامه این جشنواره، استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران هم با اشاره به اینکه در حال حاضر 8 هزار گیاه دارویی در کشور شناسایی شده است افزود:2هزار و 300 گونه از این گیاهان خواص دارویی دارند .
غلامرضا امین استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطر نشان کرد: امروزه در جهان با بهره گیری از داروهای گیاهی با بیماری های مهم از جمله سرطان ها و بیماری های قلبی مقابله می کنند.
همچنین در ادامه این جشنواره محمد حسین صالحی از استادان دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز گفت: 75 درصد مردم آلمان برای درمان بیماری های خود از داروهای گیاهی استفاده می کنند و این در حالی است که آلمان بزرگترین شرکت های داروسازی شیمایی را دارد.