پخش زنده
امروز: -
تولید آبزیان در خراسان رضوی بیش از 90 درصدی افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: تولید انواع ماهی خوراکی شامل کپور و قزل آلا در این استان پارسال به 10 هزار و 362 تن رسید که در مقایسه با چهارسال گذشته 94 درصد افزایش دارد.
محمد رضا مهدی زاده افزود: تولید انواع ماهی خوراکی در سال 1392معادل پنج هزار و 335تن بود.
وی افزود: هم اکنون بیش از 330 واحد تولید و پرورش ماهی سرد آبی و هزار و 330واحد پرورش و تولید ماهی گرم آبی در خراسان رضوی فعال است.
به گفته وی میانگین سرانه مصرف ماهی در خراسان رضوی 6کیلو و 200گرم، در کشور 10کیلو و 600گرم و در جهان 20 کیلو و 200 گرم است.