پخش زنده
امروز: -
زنجان دومین استان کشور بعد از اصفهان در تولید گوشت بوقلمون است.
به گزارش خبر گزاری صدا وسیما مرکز زنجان ، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه نخستین زنجیره تولید گوشت بوقلمون کشور در این استان فعال است گفت: سال گذشته سه هزار و 210 تن از این فرآورده در زنجان تولید شد.
صادقی افزود: هم اکنون 150 نفر به صورت مستقیم و حدود 2 هزار نفر غیر مستقیم در تولید گوشت بوقلمون استان زنجان مشغول بکار هستند.
وی با اعلام اینکه پارسال دراستان زنجان سه هزار و 210 تن گوشت بوقلمون تولید شد افزود: با این رقم حدود 10 درصد از این فرآورده خام کشور در استان تولید شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: بیش از 60 درصد جوجه یکروزه بوقلمون کشور در استان زنجان تولید می شود.
صادقی افزود : هم اکنون 23 واحد پرورش بوقلمون و 2 واحد بوقلمون مادر در این استان وجود دارد که واحدهای مادربرای تولید تخم های نطفه بوقلمون فعال هستند..
وی گفت :شهرستان های زنجان، خدابنده، ابهر، ایجرود، طارم و سلطانیه از مراکز تولید گوشت بوقلمون استان است وبزرگترین واحدهای تولید گوشت بوقلمون در شهرستان ایجرود فعال هستند.