به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ معاون صید و صیادی شیلات جاسک گفت: این میزان صید نسبت به مدت مشابه پارسال ۲۰ درصد بیشتر است.
اکبر حیدری نژاد افزود: تغییرات جوی و آموزش نوین به صیادان علت افزایش صید در آبهای این شهرستان بوده است.
فصل صید ساردین ماهیان تا پایان اردیبهشت ادامه دارد.
ساردین ماهیان از دسته ماهیان سطحی است که به نام ساردین و موتو معروف هستند.
وی گفت:: ۴۵۰ صیاد با ۲۷ فروند قایق و لنج با استفاده از تورهای ریزبافت، صید ماهی ساردین را برعهده داشتند.
معاون صید و صیادی شیلات جاسک افزود: ۷۵ درصد ماهی صید شده به ۳ کارخانه فعال پودر ماهی و یک سردخانه عمل آوری این شهرستان و بقیه به شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس ارسال شد.
قیمت هر کیلو ماهی ساردین در جاسک ۶ هزار و ۵۰۰ ریال است.
حیدری نژاد گفت:: جاسک بعد از شهرستان قشم رتبه دوم صید ساردین ماهی را در هرمزگان دارد.
ترکیبات گوشت ساردین ماهیان دارای پروتئین و ویتامینهای بالایی هستند که میتوان به عنوان یک ماده غذایی منفرد و همراه با مواد غذایی دیگر مصرف کرد، زیرا دارای بافت نرم و بسیار نازک بوده و زود فاسد میشوند.
۵ هزار نفر از جمعیت ۵۱ هزار نفری جاسک با بهره گیری از ۸۰۰ فروند لنج و قایق به صید و صیادی مشغول هستند.
شهرستان جاسک در ۳۰۰ کیلومتری بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده است.