پخش زنده
امروز: -
غذاهای سرشار از چربیهای اشباع شده با تضعیف سیستم ایمنی بدن، آلرژی فصلی را تشدید میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛آلرژی فصلی به درجات متفاوتی در افراد منجر به سرفه، آبریزش بینی، عطسه و خارش پوست میشود.
در واقع حساسیتهای فصلی در برخورد با بیش از 130 هزار ماده آلرژیزا به وجود میآید که از راههای تنفسی، تماسهای پوستی، خوردن و آشامیدن وارد بدن میشود و برخی افراد نیز به طور ژنتیکی آلرژی را از خانوادهشان به ارث میبرند.
پزشکان دریافتند نوع مواد غذایی مصرفی میتواند با تقویت و هوشمندسازی سیستم ایمنی بدن، شدت آلرژیهای فصلی را کاهش داده یا بدن را نسبت به آنها تضعیف و آسیب پذیرتر کند.
مصرف سویا، تخممرغ، ماهی، خربزه، گوجهفرنگی، بادمجان، گوجه سبز و برخی شکلاتها عوارض ناشی از آلرژیهای فصلی را تشدید می کند.
همچنین عواملی چون کار و فعالیت زیاد، کاهش میزان خواب شبانه، انجام ورزشهای سنگین، قرار گرفتن در محیطهای آلوده، مصرف دخانیات و مواد مخدر و مصرف بیرویه آنتیبیوتیکها نیز میتواند به تضعیف سیستم ایمنی بدن و افزایش احتمال بروز آلرژی منجر شود.
مصرف مواد غذایی صنعتی و کارخانهای فرآوری شده به علت وجود نگهدارندهها، رنگ های مصنوعی و طعمدهندههای موجود در آنها، آجیلهای کهنه، و غذاهایی که به مدت طولانی فریز میشود و غذاهای سرشار از چربیهای اشباع چون شیرینیهای خامهای، سس مایونز، روغنهای جامد و نیز فستفودها سیستم ایمنی بدن را تضعیفو عوارض ناشی از آلرژیهای فصلی را تشدید می کنند