پخش زنده
امروز: -
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی گفت: پیگیر افزایش اعتبارات آبخیزداری خراسان جنوبی در مجلس شورای اسلامی هستیم تا سهم خراسان جنوبی افزایش یابد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی ديشب در نشست اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس با فعالان حوزه کشاورزی استان در بیرجند گفت: در بازدید از مناطق مختلف خراسان جنوبی، متوجه عمق خشکسالی و هدر رفت سیلاب شدیم که این موضوع را به صورت ویژه از وزارت جهاد کشاورزی و سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور پیگیری می کنیم.
آقای اکبری افزود: خوشبختانه در بودجه سال 97 اعتبارات خوبی در حوزه آبخیزداری و آبخوانداری دیده شده است که ما در کمیسیون کشاورزی،تلاش خواهیم کرد از ردیف های ملی، سهم خراسان جنوبی را افزایش دهیم.
وی با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی و سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور با نگاه ویژه و مثبتی، بحران کم آبی و مهار روان آبها را در خراسان جنوبی دنبال می کنند گفت: امسال چون اعتبار مناسبی در این حوزه ها گذاشته شده است، قطعا این استان بهره بیشتری از این اعتبارات خواهد برد.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی گفت:هدف ما از حضور در استانها، بررسی مشکلات حوزه کشاورزی و ارایه راهکارها به مقامات ذیربط است و بر اساس وظیفه نظارتی خود هر جا نقصانی دیدیم به وزارتخانه های جهاد کشاورزی، نیرو و سازمان محیط زیست تذکر لازم را می دهیم.
آقای مروج الشریعه استاندار خراساان جنوبی هم در این جلسه با بیان اینکه تولید در بخش کشاورزی استان به سختی صورت می گیرد اما سطح تقاضا بالاست افزود: باید به تولید کنندگان برای پیشبرد کارها اهمیت داد .
ولی پور مطلق رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هم با بیان اینکه در سخت ترین شرایط اقلیمی در استان اشتغال ایجاد شده که اگر حمایت دولت باشد می توان ارزش آفرینی بیشتری داشت گفت: بخش کشاورزی دارای ظرفیت های بالایی است ولی به دلیل خشکسالی های پی در پی و میانگین بارش 68 و 8 دهم میلیمتری استان باید توجه بیشتری صورت پذیرد.
در این جلسه نماینده مرغداران ، گلخانه داران، باغداران، دامداران، صندوقهای خرد زنان روستایی و رییس اتاق بازرگانی هریک بصورت جداگانه به تشریع وضعیت حوزه کاری و مشکلاتشان پرداختند.
سود بالای بانکی ، وضعیت نامناسب نهاده های دامی، سهم کم بودجه آموزش، درآمد ناچیز، کمبود نقدینگی، عدم دسترسی به بازار فروش، بیمه کارگران، مشکلات صادرات و نبود مصوبه برای خرید تضمینی شیر از جمله مشکلات مطرح شده توسط فعالان اقتصادی خراسان جنوبی بود.