پخش زنده
امروز: -
گیاه باقلا دارای فسفر، پتاسیم، ویتامین کا و آهن است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ متخصصان تغذیه معتقدند باقلا کم کالری، ادرار آور و در هضم غذا موثر است و به علت داشتن فسفر زیاد بهره هوشی افراد را بالا می برد.
این ماده غذایی برای درمان نقرس روماتیسم، سنگ کلیه، قولنج کلیوی، ورم مثانه،سرفه های خشک، روماتیسم، میگرن، یبوست، پارکینسون، افزایش ضریب هوش و کاهش فشار خون مفید است.
همچنین پزشکان توصیه می کنند برای تقویت بینایی و رشد استخوان، تنظیم عملکرد قلب و هضم غذا از باقلا استفاده کنید و در صورت کم خونی باقلا مصرف نکنید چون باعث تشدید کم خونی می شود.
نفخ و سنگینی معده از مضرات باقلا است و اگر دچار مشکل کمبود آنزیم گلوکز ۶فسفات و هیدروژناز هستید باقلا نخورید چون منجر به مرگ خواهد شد.