به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، سید محمود حسینی در شصت و یکمین جلسه شورای شهر تهران به عنوان چهارمین کاندیدای پست شهرداری تهران در خصوص برنامه های عملیاتی خود افزود: تهران منبع بزرگی از نعمت های خدادادی و میراثی بزرگ از گذشتگان و امانتی از آیندگان ماست. در واقع باید در یک الگوی زیست جمعی، توأم با مدارای با خویش، همنوعان، طبیعت و آیندگان در توان و کارآیی، رفاه و امنیت این شهر برای فرزندانمان بیفزاییم.
وی ادامه داد: در اداره تهران باید از یک نگاه صرفاً کالبدی و سخت افزاری خارج شد و این ابرشهر پایتخت را مانند یک موجود زنده، پیچیده و اثرگذار بر کل کشور دید و پیچیدگی های بافت فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی و زیست محیطی آن را پیش از هر تصمیم و برنامه ای مورد بررسی قرار داد.
وی تصریح کرد: این روزها تهران حال خوبی ندارد و این حال شهروندانش را خراب کرده است، زیست پذیری و جابجایی مناسب شهری در تهران که در دو مؤلفه اصلی زندگی شهری هستند به شدت پایین آمده که کیفیت زندگی شهروندان تهرانی را تحت تأثیر قرار داده است ، امروز ابرشهر پایتخت به سختی می تواند ملزومات جامعه اش را بر مبنای نیازها و ظرفیت های شهروندانش تأمین کند و در حال تبدیل به شهری زیست ناپذیر است.
وی ادامه داد: شهر پایدار نه برای انسان ها که با انسان ها ساخته می شود، انسان ها در این نگاه ابزار و سوژه نیستند بلکه متن و محور هستند.
حسینی افزود: هدف راهبردی ما تبدیل مدیریت شهری به حکمروایی خوب شهری و حاکمیت قانون و رفع تعدد نهادی، مسئولیت پذیری، پاسخگویی، شفافیت، عدالت، مشارکت و اجماع پذیری در مدیریت شهری است.
وی خاطرنشان کرد : یک شهر هوشمند پایدار، شهری نوآورانه است که از فناوری های اطلاعات و ارتباطات و دیگر امکانات بهره می برد تا بهبود در کیفیت زندگی، کارآیی عملیات شهری و سرویس ها و رقابتی بودن حاصل شود این در حالی است که نیازهای نسل های فعلی و آتی را با توجه به جنبه های محیطی و اجتماعی برآورده می کند.
حسینی تصریح کرد : حاکمیت هوشمند، یکپارچه سازی خدمات و تعاملات بین حاکمیت، مردم، شهرداری و سازمان های مرتبط به منظور عملکردی یکپارچه، اثربخش و کاراست.