پخش زنده
امروز: -
شمار فلسطينياني که صبح دوشنبه به دست نظاميان رژيم صهيونيستي در کرانه باختري بازداشت شدند به 19 نفر رسيد.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما ؛ جديدترين اخبار و رويدادهاي سرزمين هاي اشغالي در دوازده ساعت گذشته به شرح ذيل است.
شمار فلسطينيان بازداشت شده در کرانه باختري به 19 نفر رسيد
شمار فلسطينياني که صبح روز دوشنبه به دست نظاميان رژيم صهيونيستي در کرانه باختري بازداشت شدند به 19 نفر رسيد.
به گزارش خبرگزاري آناتولي ترکيه، ارتش اسرائيل صبح روز دوشنبه 19 فلسطيني را در بخش اشغالي کرانه باختري بازداشت کرد.
براساس بيانيه ارتش اسرائيل اين فلسطينيان به ادعاي دست داشتن در فعاليت هاي ضد اسرائيلي بازداشت و براي تحقيقات به نيروهاي امنيتي سپرده شدند.
طبق آمار کميسيون امور زندانيان سازمان آزاديبخش فلسطين، حدود 6 هزار و 500 فلسطيني در زندانهاي اسرائيل به سر ميبرند که 62 نفر آنها زن و 10 نفر نوجوان و 350 نفر کودک هستند. 450 نفر اين فلسطينيان بدون محاکمه در زندان بسر ميبرند و 6 نفر از نمايندگان پارلمان فلسطيني هستند. هزار و 800 نفر اين فلسطينيان زنداني بيمار هستند که 700 نفر آنها به معالجات پزشکي نياز دارند.
بازداشت 16 فلسطيني در کرانه باختري رود اردن
نظاميان صهيونيست شانزده فلسطيني را در کرانه باختري رود اردن بازداشت کردند.
به نوشته پايگاه اينترنتي العهد لبنان، سخنگوي ارتش رژيم اشغالگر صهيونيستي از بازداشت شانزده فلسطيني پس از حمله گسترده به مناطق مختلف کرانه باختري رود اردن خبر داد.
ديدار محمود عباس با مادورو
رئيس تشکيلات خودگردان فلسطين امروز با رئيس جمهور ونزوئلا در کاراکاس ديدار مي کند.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از کاراکاس، محمود عباس رئيس تشکيلات خودگردان فلسين يکشنبه شب وارد ونزوئلا شد. محمود عباس قرار است با نيکلاس مادورو رئيس جمهور ونزوئلا که از حاميان مطالبات فلسطين در عرصه بين المللي است ديدار کند.
محمود عباس شب گذشته، در بدو ورود به ونزوئلا در فرودگاه بين المللي مکتيا در حوالي کاراکاس، پايتخت اين کشور توسط خورخه آرئاسا، وزير امور خارجه ونزوئلا مورد استقبال قرار گرفت.
اين سفر در حالي صورت گرفته است که عباس به تازگي به دليل اظهاراتش در مورد نسل کشي يهوديان اروپا در طول تاريخ از سوي اسرائيل، آمريکا، اتحاديه اروپا و سازمان ملل متحد محکوم شده است. عباس گفته بود رويکرد اجتماعي يهوديان در قرن بيستم در اروپا، نظير پرداخت وام با بهرههاي بالا، خصومتي را عليه آنها ايجاد کرد که در نهايت به نسل کشي شش ميليون يهودي توسط نازيها منجر شد. محمود عباس روز جمعه در اين باره عذرخواهي کرد و بار ديگر هولوکاست و هرگونه اقدام ضد يهودي را محکوم کرد.
از سوي ديگر، نيکلاس مادورو آماده مي شود تا با شرکت در انتخابات بيستم ماه مه که از سوي مخالفان تحريم شده و با انتقادات جامعه بين الملل نيز رو به رو است ،بار ديگر رئيس جمهور شود.
ماه ژانويه گذشته، رياض المالکي وزير امور خارجه تشکيلات خودگردان فلسطين نيز به کاراکاس سفر کرده بود. در اين سفر، دولت ونزوئلا از فلسطين در برابر تصميم آمريکا مبني بر به رسميت شناخت قدس به عنوان پايتخت اسرائيل و انتقال سفارت خود به اين شهر اعلام حمايت کرده بود.