پخش زنده
امروز: -
عرضه گوشت چرخ کرده آماده شده در قصابی ها ممنوع و گوشت صرفاً باید در حضور مشتری چرخ شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بیرجند، با تأکید بر اینکه شهروندان از خرید گوشت چرخ کرده آماده در قصابی ها پرهیز کنند، از شهروندان خواست: به هیچ عنوان گوشت چرخ کرده از قبل آماده شده در قصابی ها را خریداری نکنند.
حسن علیزاده افزود: شهروندان از خرید گوشت قرمز تازه که در بیرون یخچال قصابی ها نگهداری می شوند، خودداری کنند و لازم است گوشت تازه در یخچال فروشگاه نگهداری و پس از تقاضای مشتری به بیرون یخچال منتقل و تحویل شود.
وی گفت: با توجه به اینکه نظارت بهداشتی بر گوشت قرمز و سایر فرآوردههای خام دامی همچون مرغ، ماهی، میگو، شیر، عسل، تخممرغ و آلایشهای خوراکی از وظایف دامپزشکی است، ضرورت دارد شهروندان هرگونه تخلف احتمالی در عرضه این موارد را به شماره تلفن 1512 اطلاع دهند تا در اسرع وقت نسبت به برخورد با متخلفان اقدام لازم صورت پذیرد.