پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان دارالقرآن کریم: آزمون های قرآنی که برگزار می شود، باید در راستای آزمون جامع طرح اعطای مدرک به حفاظ و تقویت کننده آن باشد و طبق قانون، تنها مدرکی که ارزش برای آن قائل هستند، مدرکی است که براساس این آزمون اعطا می شود و این؛ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، مهدی قره شیخلو در گفتگوی قرآنی افزود: سال 1384 قرار شد برای ساماندهی حافظان و به منظور شناسایی و ارائه خدمات به آنان، آزمون های تخصصی در کشور برگزار شود.
وی با بیان اینکه از سال 85 تا پایان سال 96، حدود 58 هزار نفر درآزمونهای حفظ 10 جزء، 20 جزء و حفظ کل قرآن کریم شرکت کرده اند، گفت: در سالهای اخیر حفظ 5 جزء و 3 جزء نیز به آزمون جامع، اضافه شده است.
قره شیخلو ادامه داد: تعداد ثبت نام کنندگان؛ امسال به 10 هزار نفر رسیده است و قطعا آمار حفاظ از این عدد بیشتر است.
وی گفت: بهرغم اینکه سال 85 در قانون ذکر شد که این، تنها آزمون رسمی کشور است اما هرساله شاهد برگزاری آزمون های متعدد قرآنی هستیم که باعث سردرگمی مردم می شود.
رئیس سازمان دارالقرآن کریم با بیان اینکه آزمونهای رسمی که برگزار می شود تخصصی است، افزود: برخی افراد از حفظ خوبی برخوردارند اما بهدلیل صوت، لحن و تجوید امتیاز کامل را دریافت نمی کنند و نمی توانند مدرک را اخذ کنند.
وی ادامه داد: قرار است در کنارآزمون های تخصصی، آزمون هایی نیز برگزار شود که جنبه عمومی داشته باشد.
قره شیخلو همچنین در خصوص مزایایی که برای حفاظ تعریف شده است،گفت: این مزایا، انگیزه را تقویت نمی کند و محدود است و باید دامنه آن گستردهتر شود.
وی خاطرنشان کرد: قشر عظیمی از افرادی که می توانند در آزمون شرکت کنند دانش آموزان هستند.
قره شیخلو ادامه داد: مزایایی که وجود دارد برای افرادی که در مقطع دانش آموزی هستند هیچ استفادهای ندارد مگر اینکه در 10 سال آینده بتوانند برای شاغل شدن در دستگاه ها از مزایای مدرک استفاده کنند.