پخش زنده
امروز: -
نتايج تجزيه و تحليل هاي داخلي درباره حملات و توطئه ها در آمريکا در 16 سال گذشته نشان مي دهد که 90 درصد اين حملات ازسوي خود شهروندان آمريکايي يا مقيم هاي قانوني آن صورت گرفته است.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما، به نقل از پايگاه اينترنتي تايمز آو اسرائيل،
اتحاديه ضد افتراء يهوديان آمريکايي، با ارائه گزارشي مبني بر اينکه منبع 90 درصد حملات در آمريکا از سال 2002 داخلي بوده و نه خارجي، ادعاي دونالد ترامپ رئيس جمهور آمريکا را درباره خطرناک بودن مهاجران مسلمان به آمريکا زير سؤال برده است.
اتحاديه ضد افترا روز سه شنبه در گزارشي اعلام کرد نتايج تجزيه و تحليل هاي داخلي درباره حملات و توطئه ها در آمريکا در 16 سال گذشته نشان مي دهد که 90 درصد اين حملات ازسوي خود شهروندان آمريکايي يا مقيم هاي قانوني آن صورت گرفته است. اتحاديه ضد افترا اعلام کرد که يافته هاي اين کميته ادعاي دولت ترامپ را درباره خطراتي که مهاجران و گردشگران مسلمان ايجاد مي کنند، زير سوال مي برد.
وزارت امنيت داخلي آمريکا در گزارش ماه ژانويه اين وزارتخانه خواستار تحت نظر گرفتن طولاني مدت مهاجران مسلمانان خاصي شده بود. اتحاديه ضد افترا همچنين در ادامه گزارش خود اعلام کرد: از 127 فردي که در 98 مورد نقشه داخلي براساس افراط گرايي اسلام خواهانه بين سالهاي 2002 و 2017 دست داشتند، تنها 10 درصد از شهروندان خارجي و مهاجران غيرقانوني بودند. اکثريت عظيم (72 درصد) عاملان اين حملات، شهروندان آمريکايي و 18 درصد از مقيمان قانوني (داراي کارت سبز) بودند.
"جاناتان گرين بلات" رئيس اتحاديه ضد افترا در اين باره گفت: يافته ها ادعاهاي دولت ترامپ مبني بر اينکه مهاجران و افراد متولد شده در خارج بيشترين تهديد را براي امنيت ملي ما دارند، زير سوال مي برد. گرين بلات تصريح کرد: ما از سياستگذاران در سطوح فدرال، ايالتي و محلي مي خواهيم راهبردهاي "اول-جامعه" را که به طور موثر از تمام اَشکال افراط گرايي خشونت آميز جلوگيري مي کند، در اولويت قرار دهند.
اتحاديه ضد افترا خواستار رويکردي است که با افراط گرايي به صورت ميداني و برخط (آنلاين) مقابله کند و ضمن فراهم کردن حمايت از سلامت روان، قوانين معقول و منطقي براي کنترل سلاح هاي گرم تصويب کند. اين اتحاديه اضافه کرد: جامعه مسلمان آمريکايي بايد بخشي از راه حل باشد. اتحاديه ضد افترا همچنين در گزارش خود اعلام کرد که دولت فدرال آمريکا نقش اساسي رهبري در مقابله با تروريسم، افراط گرايي و اقدامات خشونت بار با انگيزه هاي تعصب آميز دارد و نمي تواند با انداختن تقصيرها به گردن مسلمانان، آوارگان يا مهاجرانِ جديد به آمريکا اين کار را انجام دهد.
اين اتحاديه همچنين خاطرنشان کرد که سرويس هاي پيام رسان رمزگذاري شده از جمله تلگرام سبب نگراني هاي فزاينده در خصوص گسترش ايدئولوژي هاي نفرت انگيز، تبليغات و دانش عملي براي ساخت بمب، شده است و مقامات بايد در مقابله با اين تهديد فناوري سرمايه گذاري کنند.