نیمه برات سنتی دیرین در آستانه نیمه شعبان و ولادت باسعادت حضرت ولی عصر (عج) است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، از قدیم الایام در استان بوشهر چند روز مانده به نیمه شعبان خانواده ها در سنتی دیرین با تهیه زولبیا، بامیه، مسقطی ، حلوا، خرماشیره ، شکلات وبیسکویت آماده برپایی جشن نیمه شعبان می شدند. از عصر روز 14 شعبان و در آستانه نیمه شعبان، دو یا سه ساعت مانده به غروب آفتاب، شیرینی ها را آماده کرده و بعد با مراجعه به خانه همسایه ها و دوستان و آشنایان و در کوچه و خیابان آنها را تقسیم می کنند. امروز هم این رسم در سراسر استان بوشهر با همان شور و شادی دیرین اجرا می شود.