حماس تصميم پارلمان آلمان را براي تشکيل کشور يهودي محکوم کرد
به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صدا و سيما، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) تصمیم پارلمان آلمان را مبنی بر کمک به تشکیل "کشور یهودی" در خاک فلسطین محکوم کرد.
به گزارش پایگاه اینترنتی جنبش حماس؛ این جنبش با صدور بیانیهای تصمیم پارلمان آلمان در تاریخ ۲۴ آوریل ۲۰۱۸ را که از دولت آلمان خواست به ایجاد کشور یهودی در سرزمین تاریخی فلسطین کمک کند به شدت محکوم میکند.
در این بیانیه آمده است: در زمانی که انتظار میرفت مردم فلسطین از حمایتهای گسترده جمهوری فدرال آلمان در هفتادمین سالگرد نکبت فلسطین برخوردار شوند این درخواست پارلمان آلمان مطرح میشود که در آن به تجاوزهای مستمر اسرائیل به حقوق ملت فلسطین در هفت دهه گذشته هیچ اشارهای نکرده و سیاستهای نژادپرستانه و فاشیستی این رژیم را محکوم نمیکند.
در بیانیه حماس همچنین آمده است: امروز اسرائیل اشغالگر است و با زیر پا گذاشتن قوانین بین المللی به طور آشکارا چپاول سرزمین متعلق به فلسطینیان را ادامه میدهد؛ شهرکهای صهیونیستی را میسازد؛ هزاران شهروند فلسطینی را بازداشت و بدون محاکمه زندانی میکند که بسیاری از آنها زنان و کودکان و بیماران فلسطینی هستند؛ به یهودی سازی قدس ادامه میدهد؛ با زور ساکنان بیت المقدس را اخراج میکند؛ محاصره ظالمانهای را بر دو میلیون فلسطینی در نوار غزه به اجرا در آورده است؛ محاصرهای که موسسات بین المللی آن را مجازات دسته جمعی و جنایت ضد بشریت توصیف میکنند.
جنبش حماس همچنین در بیانیه خود خطاب به اعضای پارلمان آلمان افزود: شما اسرائیل را «کشوری که از ارزشهای اروپایی و غربی برخوردار است» توصیف کردید آیا این ارزشها به طور مثال با کشتار دهها و زخمی کردن هزاران نفر از مردم فلسطین از جمله زنان و کودکان فلسطینی که به طور مسالمت آمیز تظاهرات برگزار میکنند و خواستار حقوق خود در زندگی با عزت و کرامت هستند تا به وطن خود بازگردند، مطابقت دارد؟
در این بیانیه همچنین آمده است: این تصمیم پارلمان آلمان امنیت و ثبات منطقه و جهان را بر هم میزند زیرا به رژیمی اشغالگر چراغ سبز میدهد تا به تجاوزگریهای خود ضد مردم فلسطین و زیر پا گذاشتن قوانین بین المللی ادامه دهد. اما آنچه خطرناکتر است این است که این رژیم را تشویق میکند که باقیماندههای مردم فلسطین را نیز اخراج کند. ما در اینجا این سئوال را مطرح میکنیم که آیا تصمیم به ایجاد کشوری یهودی با این ویژگی ها، با اصول دموکراسی که آلمان پس از جنگ پایههای خود را بر اساس آن بنا نهاد و فرقی بین شهروندان و رنگ و جنس و دین آنها نمیگذارد سازگاری دارد؟